Fake πρόστιμο «τρέλανε» τη Σιγκαπούρη

Must Read

Μεγάλο troll «έφαγαν» οι πολίτες της Σιγκαπούρης, μετά την πρόσφατη διαρροή για επιβολή προστίμου σε όσους μιλούν στο κινητό την ώρα που διασχίζουν το δρόμο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το internet «βούιξε» πως η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης ετοιμάζει νομοσχέδιο για την επιβολή προστίμου ύψους 900 ευρώ σε όποιον πολίτη «συλλαμβάνεται» να μιλά στο τηλέφωνό του όταν περνά έναν δρόμο.

Δείτε επίσης: Νέα νίκη Τζόνσον – Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη συμφωνία του για το Brexit

Όπως ήταν φυσικό, άπαντες οι πολίτες του μικρού κρατιδίου πανικοβλήθηκαν μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το troll.

Να θυμίσουμε προς υπεράσπιση των κατοίκων της Σιγκαπούρης, ότι πρόκειται για ένα κράτος με άκρως αυστηρούς νόμους και τσουχτερά πρόστιμα. Αρκεί να θυμίσουμε ότι η κυβέρνηση έως τώρα έχει επιβάλει πρόστιμο σε όποιον δεν τραβήξει το καζανάκι δημόσιας τουαλέτας ή ταΐσει πουλιά, οπότε το πρόστιμο για τα κινητά φάνηκε αληθοφανές, αναγκάζοντας την αστυνομία να το διαψεύσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This