Σε σακούλα στον πάτο ποταμού βρέθηκαν τα πόδια 24χρονης φοιτήτριας που διαμέλισε Ρώσος καθηγητής Ιστορίας (video)

Must Read

Τυλιγμένα σε πλαστική σακούλα στον ποταμό Μόικα της Αγίας Πετρούπολης βρέθηκαν τα πόδια της 24χρονης Ρωσίδας φοιτήτριας, που αποκεφαλίστηκε και διαμελίστηκε από τον καθηγητή εραστή της.

Ο 63χρονος διακεκριμένος Ρώσος στρατιωτικός ιστορικός, Όλεγκ Σοκόλοφ, είχε ομολογήσει ότι σκότωσε την Αναστασία Γεσένκο, με την οποία σχεδίαζε να παντρευτεί το 2020, «σε μερικά δευτερόλεπτα τρέλας», καταστρέφοντας τη ζωή του.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΣΕΝΚΟ
Αναστασία Γεσένκο

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα διαμελισμένα άκρα που βρέθηκαν κοντά στο ανάκτορο Γιουσούποφ πιστεύεται ότι ανήκουν στο θύμα. Οι Αρχές είχαν, άλλωστε, εστιάσει στο ποτάμι τις έρευνές τους, καθώς ο Σοκόλοφ είχε καταγραφεί από κάμερες να πετάει πράγματα στον ποταμό που ρέει μπροστά από τα ανάκτορα.

ΟΛΕΓΚ ΣΟΚΟΛΟΦ ΦΥΛΑΚΗ
Όλεγκ Σοκολόφ

Ο ίδιος έκανε δημόσια έκκληση στη ρωσική Δικαιοσύνη να εξαντλήσει την αυστηρότητά της πάνω του στην επερχόμενη δίκη του, λέγοντας ότι αξίζει την αυστηρότερη ποινή.

Διαβάστε επίσης: Γαλλία: 19χρονος σκότωσε (με όπλο του έναν σταυρό) τον 91χρονο ιερέα που τον είχε κακοποιήσει!

ΟΛΕΓΚ ΣΟΚΟΛΟΦ
Ο Όλεγκ Σοκολόφ ως Μέγας Ναπολέων

«Δεν με ενδιαφέρει τι λέγεται για μένα. Δεν έχει σημασία. Σκότωσα εκείνη, αλλά και τον εαυτό μου. Δεν υπάρχω. Η ανάμνηση της Αναστασίας είναι το πιο σημαντικό πράγμα τώρα για μένα. Σχεδιάζαμε τον γάμο μας. Στα πέντε χρόνια της σχέσης μας δεν είχα σηκώσει ποτέ χέρι πάνω της. Καβγαδίζαμε σπάνια», ανέφερε σε ανοιχτή επιστολή του στην εφημερίδα «Komsomolskaya Pravda» ο καθηγητής, ο οποίος είχε τιμηθεί και από το γαλλικό Τάγμα της Λεγεώνας της Τιμής για το ακαδημαϊκό έργο του πάνω στον Ναπολέοντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This