Ήρθε το μαξιλάρι που βάζει τέλος στο… ροχαλητό

Must Read

Στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας του Los Angeles παρουσιάστηκε ένα «έξυπνο» μαξιλάρι, ικανό να σώσει πολλούς γάμους. Το Motion Pillow υπόσχεται να βάλει μια και καλή τέλος στη μάστιγα του ροχαλητού, που ταλαιπωρεί εκατομμύρια ζευγάρια σε όλο τον κόσμο, με τη χρήση μιας σειράς τεχνολογιών που βοηθούν στην αντιμετώπιση των αιτιών του.

Δείτε επίσης: Η ιδανική λύση για να ξέρετε πότε ο σκύλος σας είναι χαρούμενος

Η εταιρία 10minds ενσωμάτωσε στο «έξυπνο» μαξιλάρι της ειδικά pads, που ανιχνεύουν τη θέση του κεφαλιού και ενεργοποιούν αντιστοίχως τους επίσης ενσωματωμένους αερόσακους, προκειμένου το κεφάλι και ο αυχένας να επανέλθουν στο σωστό σημείο.

Το σύστημα των αερόσακων μπορεί να ενεργοποιηθεί επίσης και από το σύστημα ανίχνευσης ήχων ροχαλητού.

Σύμφωνα με την εταιρία, η διόρθωση της στάσης του αυχένα και του κεφαλιού γίνονται με πολύ ήπιες κινήσεις, ανίκανες να διαταράξουν τον ύπνο ακόμα και όσων κοιμούνται πολύ ελαφρά.

Το όλο concept βασίζεται στη θεωρία ότι η σωστή ευθυγράμμιση του αυχένα και της κεφαλής ευνοεί την αναπνοή από τη μύτη, αντί για το στόμα, που προκαλεί το ροχαλητό.

Για όσους επιθυμούν περαιτέρω ανάλυση του ροχαλητού τους, η 10Minds προσφέρει μια εφαρμογή που μπορεί να δώσει στοιχεία για την ένταση και τη συχνότητα του φαινομένου. Το «έξυπνο» μαξιλάρι αναμένεται να διατεθεί προς πώληση εντός του έτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This