Η ιδανική λύση για να ξέρετε πότε ο σκύλος σας είναι χαρούμενος

Must Read

Θέλετε να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή αν ο σκύλος σας είναι χαρούμενος ή στενοχωρημένος, αλλά δεν ξέρετε πώς να το καταλάβετε;

Λύση στο πρόβλημα υπόσχεται να δώσει η ιαπωνική εταιρία Inupathy παρουσιάζοντας στη CES 2020 «έξυπνo» σαμαράκι για σκύλους το οποίο αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ψυχολογική κατάσταση του κατοικιδίου.

Δείτε επίσης: Ταξίδεψαν στον «άλλο κόσμο» και επέστρεψαν για να μας μιλήσουν για την… εμπειρία τους!

Το σαμαράκι φέρει αισθητήρες που καταγράφουν τον ρυθμό που χτυπάει η καρδιά και με βάση αυτό συμπεραίνει πώς νιώθει ο σκύλος.

Όταν ο σκύλος είναι χαλαρός, το «σαμαράκι» εκπέμπει μπλε χρώμα, όταν είναι στρεσαρισμένος, κόκκινο, ενώ όταν είναι συγκεντρωμένος για να ακολουθήσει κάποια εντολή, λευκό. Όταν είναι χαρούμενος, το σαμαράκι μοιάζει με ουράνιο τόξο, ενώ όταν είναι λυπημένος, εκπέμπει σκοτεινά χρώματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This