ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΈξαλλος ο Πούτιν για την εισβολή των Ουκρανών στο Κουρσκ - Πυραυλικό χτύπημα στο λιμάνι της Οδησσού

Έξαλλος ο Πούτιν για την εισβολή των Ουκρανών στο Κουρσκ – Πυραυλικό χτύπημα στο λιμάνι της Οδησσού

Λάθος υπολογισμοί αναφορικά με το πλήθος των δυνάμεων του Κιέβου

Οργή στο Κρεμλίνο για την προέλαση ουκρανικών δυνάμεων στο Κουρσκ και τις γύρω περιοχές. Ο Βαλντίμιρ Πούτιν κατηγορεί την ηγεσία του Στρατού για τους λάθος υπολογισμούς αναφορικά με το πλήθος των δυνάμεων του Κιέβου, που εισέβαλαν σε ρωσικό έδαφος.

Η Ρωσία εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης βαλλιστικό πύραυλο εναντίον του λιμανιού της Οδησσού, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης στον Εύξεινο Πόντο, Ολέχ Κίπερ.

https://exchange.glomex.com/video/v-d3ftwimj2ie1?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

Η Μόσχα απέσυρε στρατεύματα από την νότια Ουκρανία και τα ανέπτυξε για να αποκρούσει την κλιμακούμενη εισβολή, αναφέρει το Politico.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αιφνιδιαστική επίθεση της Ουκρανίας έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή με τον Ρώσο πρόεδρο να έχει εκφράσει την οργή του. Δεκάδες οικισμοί και μεγάλες εδαφικές εκτάσεις σε Κουρσκ και Μπέλγκοροντ στην νότια Ρωσία έχουν παραδοθεί στις δυνἀμεις του Κιέβου.

 

Σε μια ιδιαιτέρως τεταμένη συνάντηση στην Μόσχα, οι τοπικές Αρχές περιέγραψαν στον εκνευρισμένο Πούτιν πώς οι ουκρανικές δυνάμεις είχαν υπερφαλαγγίσει τις λιγοστές άμυνες στον νότο προκαλώντας μαζικές εκκενώσεις σχεδόν 200.000 ανθρώπων.

https://exchange.glomex.com/video/v-d3fscs7k1pvd?integrationId=40599w17mbz7o7uw

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης