Πήραν το νόμο στα χέρια τους: Έκαψαν ζωντανό παιδόφιλο που βίασε και σκότωσε 6χρονη (video)

Must Read

Οι κάτοικοι του χωριού Cacahoatan στο Μεξικό πήραν το νόμο στα χέρια τους , καίγοντας ζωντανό έναν παιδόφιλο που βίασε και στη συνέχεια σκότωσε ένα εξάχρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με αναλυτικό ρεπορτάζ της metro.co.uk, ο Alfredo Roblero κακοποίησε σεξουαλικά και στη συνέχεια σκότωσε την Jarid. Η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής στις 9 Ιανουαρίου, και μια ημέρα η μικρή εντοπίστηκε νεκρή.

Ο άνδρας που φέρεται ως δράστης, εγκλωβίστηκε από τους χωριανούς πριν προλάβει να φτάσει η αστυνομία, με την θεία του κοριτσιού όμως να επιμένει πώς η υπόθεση πρέπει να φτάσει στις Αρχές. Το εξαγριωμένο πλήθος όμως δήλωσε ότι δεν θα αφήσουν τον άνδρα να φύγει ζωντανός από το χωριό με αποτέλεσμα να τον λιντσάρουν. Αφού τον έδεσαν σε έναν στύλο πυρπόλησαν τον δράστη πριν καν προλάβει να φτάσει η αστυνομία.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε, ο παιδεραστής και δολοφόνοςφαίνεται δεμένος και περιτριγυρισμένος από το πλήθος λίγο πριν τον κάψει ζωντανό.

Όταν έφθασαν οι τοπικές Αρχές προφανώς ήταν ήδη αργά, τόνισαν όμως ότι οι κάτοικοι δεν μπορούν να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους και ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν περαιτέρω.

Δείτε επίσης: Ρεκόρ Γκίνες για 14χρονο Βρετανό που αναγνώρισε 129 τίτλους βιβλίων μόνο από την εισαγωγική τους πρόταση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This