The Sun: «Oι Γερμανοί είναι εθισμένοι στα ερωτικά βίντεο με πρόσφυγες»!

Must Read

Εθισμένοι στις ταινίες πορνό με πρόσφυγες και μαντίλες είναι οι Γερμανοί από το 2015 και μετά, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας«The Sun».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που επικαλείται και το «ψαχτήρι» της Google, από τότε που η  Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ υιοθέτησε την πολιτική ανοικτών θυρών αφήνοντας ένα εκατομμύριο πρόσφυγες να περάσουν στο γερμανικό έδαφος, οι αναζητήσεις των Γερμανών στο ίντερνετ για «πορνογραφία των προσφύγων» και «πορνογραφία του χιτζάμπ» έχουν «χτυπήσει κόκκινο»!

Μάλιστα, δημιουργήθηκαν εξειδικευμένα στούντιο ερωτικών ταινιών στη Γερμανία, που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά τα δύο είδη πορνογραφίας!

Δείτε επίσης: Πήραν το νόμο στα χέρια τους: Έκαψαν ζωντανό παιδόφιλο που βίασε και σκότωσε 6χρονη (video)

Όσο για τους δημοφιλέστερους ιστότοπους σεξουαλικών ταινιών, όπως τα YouPorn και Pornhub, απαριθμούν εκατοντάδες σχετικά κλιπ.

«Οι Γερμανοί θέλουν να βλέπουν τον ταλαιπωρημένο μετανάστη περισσότερο ταπεινωμένο», φαίνεται να αναγράφεται σε κάποιες αναφορές, που προσπαθούν να δώσουν εξήγηση στο φαινόμενο. Στις πορνογραφικές ταινίες του είδους, οι περισσότερες δείχνουν ηθοποιούς πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή, που να είναι υπόδουλοι λευκών αρσενικών. Επίσης, ακόμα κι αν βγαίνουν όλα τα ρούχα, η μαντίλα μένει. Ορισμένες από τις ταινίες είναι στην αραβική γλώσσα. Αυτό θεωρείται ως μια ακόμη προσπάθεια να παρουσιαστούν οι μετανάστες ως μυστηριώδη αντικείμενα σεξουαλικού πόθου», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γερμανού ανθρωπολόγου, Γιάκομπ Παστέτερ, στο δίκτυο «InfoMigrants», η σεξουαλικότητα είναι «ένα μέσο για να εξοικειωθεί κανείς με πράγματα που του είναι ξένα». Μια εξήγηση από μια άλλη οπτική…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This