Ο Mr. Alibaba δωρίζει 13 εκατ. ευρώ στις έρευνες για το εμβόλιο του κοροναϊού!

Must Read

Ο Τζακ Μα, ο πλουσιότερος Κινέζος και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, με περιουσία που αγγίζει τα 33 δις λίρες, αποφάσισε να κάνει δωρεά 11 εκατ. λίρες (περίπου 13 εκατ. ευρώ) στις έρευνες για την παρασκευή εμβολίου κατά του κοροναϊού!   

Η ανακοίνωση της δωρεάς έγινε από το ίδρυμα του Μα την Τετάρτη 29/1 και, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, τα χρήματα θα πάνε σε έρευνες που πραγματοποιούνται για το εμβόλιο από εμπειρογνώμονες στην Κίνα, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Η εν λόγω δωρεά ακολουθεί τα 110 εκατ. λίρες που έχει ήδη διαθέσει ο «γίγαντας» του ηλεκτρονικού εμπορίου Alibaba για την αγορά ιατροφαρμακευτικού υλικού, το οποίο και διέθεσε στα νοσοκομεία της Wuhan και της επαρχίας Hubei, γενικότερα, οι οποίες και έχουν βρεθεί στο «επίκεντρο» της επιδημίας.

Διαβάστε επίσης: Ενώ… ψήνεται το εμβόλιο για τον κοροναϊό, οι Κινέζοι έστησαν σε δυο μέρες νοσοκομείο 1.000 κλινών (video)

Το ίδρυμα του Τζακ Μα ανακοίνωσε, επίσης, πως είναι διατεθειμένο να προσφέρει και όλον τον απαιτούμενο τεχνικό εξοπλισμό, ώστε να διευκολύνει τις έρευνες και να βοηθήσει τη χώρα του να αντιμετωπίσει το συντομότερο δυνατό την ταχύτατη εξάπλωση του θανατηφόρου ιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This