O Γουάινστιν εγχειρίστηκε, ανάρρωσε και μπήκε… βαθιά στη «στενή»!

Must Read

O Χάρβεϊ Γουάινστιν επέστρεψε, επιτέλους, στη φυλακή, αφού, προηγουμένως, υποβλήθηκε σε επέμβαση bypass!

Μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του από το δικαστήριο στις 25 Φεβρουαρίου για τις κατηγορίες του βιασμού που αντιμετώπιζε, ο Γουάινστιν παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του τοποθετήθηκε stent, για να ανοίξει μια βουλωμένη αρτηρία.

Στις 11 Μαρτίου, ο ατιμασμένος μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο για να ακούσει τη διάρκεια της ποινής του, που μπορεί να ανέρχεται ακόμα και σε 25 χρόνια φυλάκιση! Οι γυναίκες που κατηγορούν τον παραγωγό για βιασμό, είχαν εκφράσει την οργή τους για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι επρόκειτο για ακόμα ένα κόλπο του για να πέσει «στα μαλακά».

Διαβάστε επίσης: Ο 83χρονος Μπερλουσκόνι παράτησε για μια μικρότερη την 34χρονη Πασκάλε

Οι δικηγόροι του, ωστόσο, έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν ότι αυτό ήταν απόφαση των υπευθύνων των φυλακών του Rikers Island στη Νέα Υόρκη, καθώς, όπως εξήγησαν, το νοσοκομείο «ήταν το πιο κατάλληλο μέρος για έναν 67χρονο άνδρα με μια λίστα ασθενειών, που τον ανάγκαζαν να περπατάει με μπαστούνι ή να βρίσκεται στο καροτσάκι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τουλάχιστον 80 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον παραγωγό για σεξουαλικά απρεπή συμπεριφορά σε βάθος δεκαετιών, συμπεριλαμβανομένων ηθοποιών όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Ούμα Θέρμαν και η Σάλμα Χάγιεκ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This