Καθηγητής πανεπιστημίου βίασε φοιτήτρια που έψαχνε για «sugar daddy»

Must Read

Φοιτήτρια που γνώρισε σε ιστοσελίδα για «sugar babies» και ήθελε να γίνει «αφέντρα» του κατηγορείται ότι βίασε μέσα στο γραφείο του καθηγητής αμερικανικού πανεπιστημίου με σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις.

Στον 36χρονο Νίκολας Πιρέλι από το Πλίμουθ της Μασαχουσέτης, που διδάσκει στο Bridgewater State University, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό «μαθήτριας μεγαλύτερης των 14 ετών». Η «Enterprise News» σημειώνει ότι πρόκειται για νεαρή που είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, αλλά δεν παρακολουθεί κανένα μάθημα του Πιρέλι. Η φοιτήτρια κατήγγειλε ότι ο 36χρονος την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια της έκανε με βία πρωκτικό σεξ ενώ βρισκόταν στο γραφείο του στο πανεπιστήμιο.

Δείτε επίσης: Αναστολή όλων των πτήσεων από και προς Βόρεια Ιταλία λόγω κορωνοϊού

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΙΑΣΜΟΣ

Κατέθεσε ότι τον γνώρισε σε ιστοσελίδα για «sugar babies», καθώς αναζητούσε κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας άνδρα ως «sugar daddy» για να την ενισχύσει οικονομικά.

Παραδέχτηκε ότι έστειλε στον καθηγητή γυμνές φωτογραφίες της και εκείνος στη συνέχεια της ζήτησε να γίνει η dominatrix του, που θα χρησιμοποιούσε πάνω του μαστίγια και αλυσίδες. Αφού της έδωσε 60 ευρώ για ψώνια, την κάλεσε στο γραφείο του με τη δικαιολογία ότι θα τη βοηθούσε σε μια εργασία της. Αντί για αυτό, όπως κατήγγειλε, τη βίασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This