Πλαστικός χειρουργός-τέρας νάρκωνε γυναίκες, τις βίαζε και τραβούσε βίντεο με τις πράξεις του!

Must Read

Συνελήφθη από το FBI πλαστικός χειρουργός από το Οχάιο με την κατηγορία ότι νάρκωνε γυναίκες και στη συνέχεια τις βίαζε καταγράφοντας την πράξη του με κάμερα.

Ο 49χρονος δρ Μανίς Γκούπτα έπεσε στα χέρια των Αρχών, οι οποίες έπειτα από εντάλματα έκαναν έρευνα στο τηλέφωνό του, στην κατοικία του, στο αυτοκίνητό του και στα δύο γραφεία του στην επαρχεία Λούκας.

Δείτε επίσης: Tα… άγρια θηλυκά του Πούτιν έκαναν καλλιστεία για την Ημέρα της Γυναίκας!

Μεταξύ των ευρημάτων που κατέσχεσαν ήταν σεξουαλικά βοηθήματα, εξαρτήματα κάμερας και φιαλίδια με Diazepam και κεταμίνη, που είναι ουσίες οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται από την ειδικότητα του γιατρού, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του τοπικού WTVG.

Μεταξύ των καταγγελιών που έκαναν την αστυνομία να ξεκινήσει έρευνα σε βάρος του ήταν αυτή μιας συνοδού πολυτελείας. Η γυναίκα υποστήριξε ότι το 2016 στο Λος Άντζελες, όπου ο Γκούπτα βρισκόταν στο πλαίσιο συνεδρίου πλαστικών χειρουργών, αφού την προσέλαβε, τη νάρκωσε και τη βίασε.

Βρήκαν βίντεο με σεξουαλικές πράξεις

Η γυναίκα που δεν έκανε τότε καταγγελία, πήρε ένα τεστ στο σπίτι της που έδειξε δείγματα ηρεμιστικού στο σύστημα της. Στη συνέχεια πήγε σε ειδικό κέντρο για θύματα βιασμών στη Σάντα Μόνικα, όπου και υποβλήθηκε επισήμως στο ίδιο τεστ.

Η γυναίκα στη συνέχεια άρχισε να ψάχνει το όνομα του Γκούπτα σε ειδική βάση δεδομένων που έχουν οι εκδιδόμενες στο Ίντερνετ για να ενημερώνονται για τυχόν επικίνδυνους πελάτες. Εκεί, η γυναίκα υποστηρίζει ότι βρήκε και άλλες «συναδέλφους» της οι οποίες έλεγαν τα ίδια για έναν άνδρα που ονομαζόταν Γκούπτα ή που ταίριαζε στην περιγραφή του.

Το FBI ξεκίνησε έρευνα τον Ιανουάριο του 2019 από την οποία αποκαλύφθηκε επίσης ότι μέλος του προσωπικού του Γκούπτα είχε βρει το 2014 πολλά βίντεο που έδειχναν τον πλαστικό χειρουργό να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις σε πολλές διαφορετικές γυναίκες που έδειχναν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This