Ο Αρμάνι στη μάχη κατά του κορωνοϊού με δωρεά 1,2 εκατ. ευρώ

Must Read

Ένεση «σωτηρίας» σε τέσσερα νοσοκομεία και στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας έκανε ο Ιταλός σχεδιαστής, Giorgio Armani, δωρίζοντας το χρηματικό ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ, ως βοήθεια για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (που προκαλεί την λοίμωξη Covid-19).

Ο Αρμάνι ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε επίδειξη μόδας κεκλεισμένων των θυρών και ο πρώτος που έκανε δωρεά σε νοσοκομεία χωρίς να την διατυμπανίσει. Επιπλέον, χθες ανακοίνωσε πως κλείνει όλα του τα μαγαζιά, εστιατόρια και ξενοδοχεία στο Μιλάνο…

Μέσα σε δύο εβδομάδες καταγράφηκαν 463 θάνατοι και αριθμός ρεκόρ κρουσμάτων, καθώς 9.172 άνθρωποι έχουν νοσήσει από τον ιό και το σύστημα υγείας έχει φθάσει στα όριά του.

Ο Αντόνιο Πεζέντι, επικεφαλής της μονάδας αντιμετώπισης κρίσεων στη Λομβαρδία, δήλωσε ότι το σύστημα υγείας είναι «ένα βήμα πριν από την κατάρρευση», καθώς οι θάλαμοι εντατικής θεραπείας είναι πλήρεις και δεν μπορεί να γίνει εισαγωγή ασθενών.

Τα τρία εκ των τεσσάρων νοσοκομείων που δέχθηκαν τη δωρεά του Αρμάνι βρίσκονται στο Μιλάνο και το τέταρτο στη Ρώμη.

Ο όμιλος είχε έσοδα 2,1 δισ. ευρώ το 2018.

Η πλειοψηφία των εργαζομένων του, με έδρα το Μιλάνο, εργάζονται από το σπίτι και οι μονάδες παραγωγής λειτουργούν με όσο το δυνατόν λιγότερους εργαζόμενους, τόνισε η εκπρόσωπος.

Δείτε επίσης: Νέο κρούσμα, με 70χρονο που… περιφέρονταν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα – Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This