Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για παιδεραστία, Αυστραλός καρδινάλιος που βρίσκεται ήδη στη φυλακή!

Must Read

Την ώρα που το ανώτατο δικαστήριο ετοιμάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του, ο Αυστραλός καρδινάλιος Τζορτζ Πελ κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων!

Ο 78χρονος καρδινάλιος, ο οποίος καταδικάστηκε το 2018 σε έξι χρόνια φυλάκιση για παιδεραστία, καθώς είχε βρεθεί ένοχος για την κακοποίηση δύο ανήλικων αγοριών από τη χορωδία του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Πατρικίου, λίγο αφότου χειροτονήθηκε αρχιεπίσκοπος Μελβούρνης το 1996, εμμένει στην αθωότητά του και έχει προσφύγει στο ανώτατο δικαστήριο.

Ενώ οι δικηγόροι του ζητούν την ακύρωση της ποινής του και την αποφυλάκισή του, οι δικηγόροι των θυμάτων του αποκάλυψαν, σύμφωνα με πηγές που δεν κατονομάζονται, ότι έχουν βρεθεί κι άλλα άτομα που επιθυμούν να κινηθούν νομικά εναντίον του για τους ίδιους λόγους.

Διαβάστε επίσης: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν «έφαγε» 23 χρόνια!

Ως εκ τούτου, μπορεί να προκύψουν νέες κατηγορίες σε βάρος του και να παραπεμφθεί σε νέα δίκη. Επίσης, αν οι νέες κατηγορίες επιβεβαιωθούν, η επισκοπή της πόλης Μπαλαράτ της Καθολικής Εκκλησίας μπορεί να υποχρεωθεί στην καταβολή αποζημιώσεων.

Μέχρι στιγμής, ο καρδινάλιος έχει εκτίσει το ένα από τα έξι έτη της ποινής του και δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» στην ακροαματική διαδικασία του ανώτατου δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This