Οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό με μάσκες, αντισηπτικά και… όπλα!

Must Read

Την ώρα που η φωτογραφία του προέδρου Τραμπ που χαιρετά με θερμή χειραψία τον πρόεδρο της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρου -ώρες προτού γίνει γνωστό πως δεν είναι τελικά θετικός στον κορωνοϊό- έκανε τον γύρο του διαδικτύου, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι Αμερικανοί εκτός από τα αντισηπτικά και τις μάσκες τρέχουν να προμηθευτούν… όπλα!

«Έτσι όπως κλιμακώνεται η πανδημία κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στη συνέχεια. Γι’ αυτό πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είμαστε ασφαλείς παρά να το μετανιώσουμε μετά» είπε χαρακτηριστικά στο Buzzfeed ο ιδιοκτήτης του οπλοπωλείου Bulletproof Zone Κέβιν Λιμ.

Δείτε επίσης: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (και) οι ΗΠΑ λόγω κορωνοϊού

Στο μεταξύ οι Αρχές της Ουάσινγκτον αναγκάστηκαν να κλείσουν έως την 1η Απριλίου προληπτικά τις πύλες του Καπιτωλίου για τους τουρίστες, καθώς ένας υπάλληλος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Την ίδια ώρα στη Νέα Υόρκη ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει νέες εξουσίες, καθώς ο αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα 95 μέσα στην πόλη.

«Οι τελευταίες 24 ώρες ήταν πολύ λυπηρές» είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Ντε Μπλάζιο, ο οποίος ωστόσο δεν εξέδωσε νέους κανονισμούς. Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης δήλωσε ότι υποστηρίζει ανακοίνωση του κυβερνήτη της Πολιτείας Άντριου Κουόμο, με την οποία απαγορεύονται συναθροίσεις περισσότερων από 500 ανθρώπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This