Εφιαλτική πρόβλεψη για 7,9 εκ. ασθενείς στα νοσοκομεία του Λονδίνου και προσβολή του 80% του πληθυσμού

Must Read

Στην εισαγωγή 7,9 εκατομμυρίων ασθενών σε νοσοκομεία μπορεί να οδηγήσει η επιδημία του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία αναμένεται να διαρκέσει μέχρι την άνοιξη του 2021, σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο της υπηρεσίας Δημόσια Υγεία Αγγλίας (PHE) προς ανώτατα στελέχη του εθνικού συστήματος υγείας NHS, που διέρρευσε στην εφημερίδα Guardian.

Επιπλέον, το έγγραφο αναφέρει ότι μέσα σε αυτό το διάστημα οι επικεφαλής της δημόσιας υγείας στη χώρα αναμένουν να προσβληθεί από τον ιό το 80% του πληθυσμού, αν και αυτός ο αριθμός είναι στην πραγματικότητα το χειρότερο δυνατό σενάριο.

Δείτε επίσης: Φοβούνται μετάλλαξη του κορωνοϊού μετά από βαριά συμπτώματα σε νέους

Το έγγραφο αναφέρει επίσης ότι 500.000 από τα 5 εκατομμύρια εργαζομένων σε «αναγκαίες υπηρεσίες και κρίσιμες υποδομές», όπως το NHS και η κοινωνική περίθαλψη θα απέχουν την ίδια στιγμή από τη δουλειά τους λόγω προσβολής τους από τον κορωνοϊό κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της επιδημίας, που θα διαρκέσει «επί μήνες».

Μέχρι και 531.000 θάνατοι

Επιπλέον, αναφέρεται ότι οι υπηρεσίες υγείας δεν μπορούν να διαχειριστούν το μεγάλο αριθμό πολιτών με συμπτώματα που χρειάζεται να εξεταστούν για τον κορωνοϊό, γι’ αυτό από εδώ και στο εξής μόνο πολύ σοβαρά ασθενείς που βρίσκονται ήδη σε νοσοκομείο και πολίτες πουν ζουν σε γηροκομεία και φυλακές όπου έχει εντοπιστεί κρούσμα κορωνοϊού θα εξετάζονται.

Τέλος, ο Guardian σημειώνει ότι εάν η πρόβλεψη για προσβολή από τον ιό του 80% του πληθυσμού επαληθευτεί, τότε η χώρα πρέπει να προετοιμάζεται για 531.000 θανάτους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This