Αναβάλλονται οι πρόωρες εκλογές στα Σκόπια λόγω COVID-19

Must Read

Στην αναβολή των πρόωρων βουλευτικών εκλογών στα Σκόπια, που είχαν προκηρυχθεί για τη 12η Απριλίου, συμφώνησαν οι αρχηγοί των μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας για την αναβολή των στη χώρα.

Συγκεκριμένα, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πεντάροφσκι, οι αρχηγοί των έξι μεγαλύτερων κομμάτων της χώρας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι λόγω της κατάστασης με την επιδημία του κορωνοϊού, δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή των εκλογών και πως αυτές πρέπει να αναβληθούν γι’ αργότερα.

Δείτε επίσης: Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: «Πάρτε πιο τολμηρά μέτρα στην Ευρώπη»

Επίσης, συμφώνησαν να συσταθεί ομάδα ειδικών που θα εξετάσει τον νομικό τρόπο για την αναβολή των εκλογών, μιας και η Βουλή της χώρας διαλύθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου, προκειμένου να διεξαχθούν πρόωρες βουλευτικές στις 12 Απριλίου.

Στη Βόρεια Μακεδονία έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής 26 κρούσματα του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This