ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΞέσπασε φωτιά σε αντιπροσωπεία της Tesla στη Ρώμη – Καταστράφηκαν τουλάχιστον 17 οχήματα

Ξέσπασε φωτιά σε αντιπροσωπεία της Tesla στη Ρώμη – Καταστράφηκαν τουλάχιστον 17 οχήματα

Τουλάχιστον 17 αυτοκίνητα έγιναν παρανάλωμα του πυρός σε αντιπροσωπεία της Tesla στα περίχωρα της Ρώμης, από φωτιά που ξέσπασε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης σήμερα το πρωί.

Όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, εντός της αντιπροσωπείας δεν βρισκόταν κάποιος εργαζόμενος και έτσι δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρώμης να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για το ξέσπασμά της, χωρίς να αποκλείει τον εμπρησμό.

Όπως αναφέρει το CNN, η νέα αυτή πυρκαγιά ακολουθεί εκείνη που ξέσπασε πριν από μία εβδομάδα σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στη βόρεια Ρώμη, όπου καταστράφηκαν συνολικά 30 οχήματα, ανάμεσά τους και κάποια μεταχειρισμένα Tesla. Και παρότι η φωτιά αποδόθηκε σε ηλεκτρική βλάβη, η έρευνα παραμένει σε εξέλιξη.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες εβδομάδες υπάρχουν αναφορές από διάφορες περιοχές της Ιταλίας για βανδαλισμούς σε οχήματα Tesla, με συνθήματα κατά του Ιλον Μασκ και του Ντόναλντ Τραμπ. Βανδαλισμοί αυτοκινήτων Tesla, πάντως, έχουν γίνει επίσης στη Γαλλία και, φυσικά, στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

https://exchange.glomex.com/video/v-d8tmovloseh5?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης