Οργιάζουν οι φήμες περί θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου

Must Read

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονη η φήμη ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει φύγει από τη ζωή.

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι στα social media, οι οποίοι ισχυρίζονται πως ο δούκας του Εδιμβούργου «νικήθηκε» από τον κορωνοϊό.

Και ενώ ρεπορτάζ με πηγές από τη Σκωτία τονίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αναφέρει, ωστόσο, πως αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν ανακοινώνεται επίσημα ο θάνατός του, μιας και, λόγω της κατάστασης, δεν θα μπορούσε να γίνει η κηδεία του όπως ακριβώς του αρμόζει και όπως απαιτεί το βασιλικό πρωτόκολλο.

Από την άλλη, πηγές από τη Μεγάλη Βρετανία διαψεύδουν κατηγορηματικά την εν λόγω φήμη, με την «Telegraph» να αναφέρει, χαρακτηριστικά, ότι κατάφερε να επικοινωνήσει με εκπρόσωπο του Παλατιού, ο οποίος τους διαβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας.

Διαβάστε επίσης: «Τα άκουσε» η Κάρλα Μπρούνι που έβηχε χλευάζοντας την πανδημία του κορωνοϊού (video)

Ο πρίγκιπας Φίλιππος τον Ιούνιο κλείνει τα 99 και, παρά το γεγονός ότι έχει κυκλοφορήσει και στο παρελθόν αντίστοιχη φήμη, η «εξαφάνισή» του από τα φώτα της δημοσιότητας, οφείλεται στο γεγονός ότι, λόγω των θεμάτων που έχει με την υγεία του, τον οδήγησαν σε απόσυρση σε ιδιοκτησία της βασιλικής οικογένειας στο Norfolk.

Σε σημερινή ανάρτησή του στα social media, πάντως, το παλάτι ξεκαθαρίζει πως ο δούκας του Εδιμβούργου έχει «ξανασμίξει» με τη Βασίλισσα Ελισάβετ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This