Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Οι Γάλλοι αστυνομικοί ζητάνε από την κυβέρνηση γάντια και μάσκες αλλιώς θα σταματήσουν να δουλεύουν

Διορία μέχρι σήμερα Παρασκευή δίνει η μεγαλύτερη συνδικαλιστική ένωση αστυνομικών της Γαλλίας, Alliance union στην κυβέρνηση προκειμένου να παράσχει επαρκείς μάσκες, γάντια και αντισηπτικά τζελ στους αστυνομικούς της, ειδάλλως τα μέλη της αναμένεται να εγκαταλείψουν τα πόστα τους.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουμε θύματα μιας κυβερνητικής αποτυχίας», δήλωσε στο Reuters ο Φρεντερίκ Λαγκάς, μέλος της Alliance union. «Θέλουμε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντά μας στον μέγιστο βαθμό, όμως πρέπει να μπορούμε να εγγυηθούμε και τη δική μας ασφάλεια».

Περίπου 100.000 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στη χώρα για να επιβάλουν το μέτρο της καραντίνας για την αντιμετώπιση της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δείτε επίσης: Στο έλεος τσαρλατάνων οι ευκολόπιστοι που δοκιμάζουν κάθε λογής «γιατροσόφια» κατά του κορωνοϊού! (video)

Βάσει των μέτρων που έχουν επιβληθεί, όποιος κυκλοφορεί έξω θα πρέπει να έχει μαζί του ένα έγγραφο που να δικαιολογεί τη μετακίνησή του, ειδάλλως θα κινδυνεύει με πρόστιμο.
Μάλιστα, τις τελευταίες 24 ώρες, δεκάδες χιλιάδες αστυνομικοί έλεγχοι έχουν διεξαχθεί και περισσότερες από 400 ποινές έχουν επιβληθεί, είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ