Η ζωή «αντιγράφει» το Χόλιγουντ: Σκηνές θρίλερ με μεταφορά ασθενή στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (video)

Must Read

Σκηνές από χολιγουντιανή περιπέτεια θύμιζαν τα όσα εκτυλίχθηκαν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, όταν προσγειώθηκε εκεί αεροπλάνο, το οποίο μετέφερε ασθενή με κορωνοϊό μέσα σε… φορητό θάλαμο αρνητικής πίεσης!

Με το που το ιδιωτικό lear jet προσγειώθηκε, άνδρες με βιοχημικές στολές πλησίασαν που και περίμεναν να ανοίξει η πόρτα, απ’ όπου ξεπρόβαλε το -ειδικά διαμορφωμένο σε φορητό θάλαμο αρνητικής πίεσης- φορείο, το οποίο μετέφερε έναν 65χρονο Αμερικανό, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, κατά τη διάρκεια ταξιδιού στην Αρούμπα.

Από το αεροδρόμιο τον παρέλαβε σε χρόνο-ρεκόρ ασθενοφόρο, με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να αποτυπώθνονται σε βίντεο και να προβάλλονται στα κανάλια, παραπέμποντας σε σκηνές από κλασικά θρίλερ με επιδημίες, όπως το «Contagion» και το «Ξέσπασμα»!

Διαβάστε επίσης: Ο κορωνοϊός ξεκλήρισε μια ολόκληρη οικογένεια – Νεκρή η μάνα και τρία από τα παιδιά της

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα ΜΜΕ, ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ιωσήφ» του Orange County στην Καλιφόρνια, όπου και νοσηλεύεται έκτοτε, ενώ η σύζυγός του, που επίσης βρέθηκε θετική στον Covid-19, είπε ότι μάλλον κόλλησαν τον ιό σε ταξίδι που είχαν κάνει πριν από λίγο καιρό στην Αίγυπτο.

Κι ενώ κανείς εκ των δύο δεν είχε εμφανίσει συμπτώματα, όταν ο σύζυγός της αναχώρησε για ένα νέο ταξίδι, αυτή τη φορά με προορισμό την Καραϊβική, κατέληξε να επιστρέψει μέσα σε θάλαμο αρνητικής πίεσης!

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This