Σκηνές «θρίλερ» στην Ιταλία: Εκκλησία γεμάτη με φέρετρα το ένα δίπλα στο άλλο (video)

Must Read

Απίστευτες εικόνες έρχονται από την γειτονική Ιταλία, η οποία έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, στην εκκλησία του San Giuseppe φέρετρα αριθμημένα είναι τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο και προκειμένου να χωρέσουν έχουν απομακρυνθεί τα καθίσματα και οι πάγκοι.

«Οι σημερινοί αριθμοί δεν είναι καλοί, δυστυχώς. Υπήρξε κατακόρυφη άνοδος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Ατίλιο Φοντάνα εξηγώντας ότι τα προκαταρκτικά στοιχεία δείχνουν αύξηση κατά 2.500 των κρουσμάτων σε 24 ώρες.

Δείτε επίσης: Ιταλοί θέλουν να ανακηρυχθεί άγιος, ιερέας που πέθανε από κορωνοϊό επειδή πιστεύουν ότι έδωσε τον αναπνευστήρα του σε νεαρό ασθενή

«Για να αποφευχθεί η μεταφορά τους αλλού, προτιμήσαμε να ανοίξουμε τις πόρτες της εκκλησίας του San Giuseppe. Δεν τους βάζουμε σε υπόστεγο, αλλά μέσα σε μια εκκλησία, δηλαδή τον Οίκο του Κυρίου» ανέφερε ο ιερέας της ενορίας Ντον Μάριο, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Τα φέρετρα με τους 45 νεκρούς από τον κορωνοϊό, ευλογήθηκαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με στρατιωτικά οχήματα για αποτέφρωση. Οι στάχτες των νεκρών θα επιστραφούν αργότερα στους συγγενείς τους.

ΦΕΡΕΤΡΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΦΕΡΕΤΡΑ ΙΤΑΛΙΑ

ΦΕΡΕΤΡΑ ΙΤΑΛΙΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This