Ρωσίδα πορνοστάρ υπόσχεται μια «καυτή» νύχτα, σε όποιον βρει πρώτος το εμβόλιο για τον κορωνοϊό!

Must Read

«Καυτό» κίνητρο δίνει στους ερευνητές που προσπαθούν να ανακαλύψουν το εμβόλιο για τον Covid-19 η… Ρωσίδα πορνοστάρ Lola Taylor!

Από το σπίτι της στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, όπου βρίσκεται σε καραντίνα διότι είχε ταξιδέψει στην Ιταλία για να γυρίσει ταινία πορνό και υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να κόλλησε τον νέο κορονοϊό, υπόσχεται σε όποιον βρει πρώτος το πολυπόθητο εμβόλιο, μια νύχτα γεμάτη πάθος μαζί της.

Η κατάξανθη νεαρή έκανε την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, οι άκρως αποκαλυπτικές και προκλητικές φωτογραφίες του οποίου δίνουν στους ερευνητές μια… δυνατή γεύση από το τι τους περιμένει, στην περίπτωση που τα καταφέρουν.

Μπράβο στο κορίτσι. Τέτοια κίνητρα θέλουμε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This