Τα παράξενα και ευτράπελα του κορωνοϊού

Must Read

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας και έχει αλλάξει τη ζωή μας άρδην. Επομένως, οι παράξενες στιγμές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια κατάσταση.

• Η κυβέρνηση του Άλμπιν Κούρτι στο Κόσοβο έγινε το πρώτο «θύμα» του κορωνοϊού. Έπεσε ύστερα από 51 ημέρες στην εξουσία, εξαιτίας της απόφασης του Κούρτι να καθαιρέσει τον υπουργό Εσωτερικών Αγκίμ Βελίου που ζητούσε την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης λόγω του κορωνοϊού.

• «Έκρηξη» στον αριθμό ρεκόρ των 3.280.000 κατέγραψαν οι εβδομαδιαίες αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ μετά το κύμα απολύσεων που ακολούθησε το ξέσπασμα της επιδημίας.

Δείτε επίσης: Οργανωμένο κράτος: Στη Νότια Κορέα οι βάρδιες στις ΜΕΘ είναι 2ωρες και τα μέτρα προστασίας… «διαστημικά»! (video)

• Ο Κίους Κέλι, μάνατζερ νοσοκόμος στο νοσοκομείο Mount Sinai της Νέας Υόρκης, όπου το προσωπικό φοράει σακούλες σκουπιδιών αντί για προστατευτικές στολές, καθώς υπάρχει έλλειψη, πέθανε σε ηλικία 48 ετών από τον κορωνοϊό.

• Σε καραντίνα για 14 ημέρες τέθηκαν ο βασιλιάς της Μαλαισίας Αμπντουλάχ του Παχάνγκ και η βασίλισσα Τάνκου, καθώς επτά μέλη του προσωπικού του παλατιού βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This