Πέμπτη 17/6/2021

Οκτώ συλλήψεις στη Βαρκελώνη επειδή ετοίμαζαν… πάρτι οργίων, αδιαφορώντας για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού!

Σε συλλήψεις οκτώ ατόμων προέβη η αστυνομία της Βαρκελώνης, που, παρά την καραντίνα, είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν στη διεξαγωγή ενός… πάρτι οργίων!

Όπως αναφέρει η «New York Pοst», μυστικοί αστυνομικοί συνέλαβαν οκτώ άτομα, τα οποία παραβίασαν τα έκτακτα μέτρα κατά του κορωνοϊού που έχει επιβάλει η κυβέρνηση της Ισπανίας, διοργανώνοντας πάρτι με άφθονες ναρκωτικές ουσίες και όργιο στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους διοργανωτές ήταν που ειδοποίησε τις Αρχές, καθώς, ως φαίνεται, το μετάνιωσε (ή ένιωσε… ριγμένος). Άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο χώρο όπου θα γινόταν το όργιο γύρω στις 10:30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και, καθώς οι διοργανωτές τούς πέρασαν για προσκεκλημένους, μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου στη συνέχεια κατάσχεσαν όλα τα ναρκωτικά.

Το διαμέρισμα επί της οδού Casp de Barcelona, σύμφωνα με την «El Pais», είχε νοικιαστεί για μία εβδομάδα, ενώ στο πάρτι είχαν προσκληθεί περίπου 20-30 άνδρες. Οι οκτώ συλληφθέντες είχαν διοργανώσει το πάρτι διαδικτυακά, ενώ αναμένεται να τους ασκηθούν, μεταξύ άλλων, και διώξεις για παραβίαση των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ