Ο κορωνοϊός «μαστίζει» την Τουρκία και ο υπουργός Υγείας κατηγορεί τους… χρήστες των social media

Must Read

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά κατά των χρηστών ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι ισχυρίζονται ότι τα επίσημα στοιχεία που δίνονται στη δημοσιότητα για την επιδημία του κορωνοϊού από τις τουρκικές Αρχές είναι ανακριβή.

«Οι ισχυρισμοί (…) ότι υπάρχει ανακολουθία στα δεδομένα που ανακοινώνουμε είναι εντελώς αβάσιμοι» τόνισε ο Κοτζά με ανάρτησή του στο twitter. «Τα αριθμητικά δεδομένα που ανακοινώνουμε βασίζονται απευθείας στα δεδομένα διάγνωσης της (ασθένειας) Covid-19. Είναι δεδομένα στιγμιαία και σε πραγματικό χρόνο. Δεν είναι χρήσιμο να διαστρεβλώνουμε τα γεγονότα» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: Οι μύθοι για την θνητότητα του Covid-19 και τα εννέα μυστήρια που ζητούν απαντήσεις

Την ίδια ώρα ο αριθμός των θυμάτων στην Τουρκία έχει φτάσει τα 168, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα φτάνουν σχεδόν τα 11.000.

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας σε μήνυμά του στο twitter τόνισε ότι 11.535 διαγνωστικά τεστ διεξήχθησαν την Δευτέρα, που αποτελεί τον μεγαλύτερο αριθμό από την έναρξη της επιδημίας, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των τεστ που έχουν διεξαχθεί στη χώρα έως τώρα να ανέρχεται σε 76.981.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This