Ακροδεξιοί εξτρεμιστές στέλνουν απειλητικά μηνύματα σε Αμερικανό καθηγητή-ειδικό σε θέματα κορωνοϊού

Must Read

O 79χρονος ειδικός σε θέματα μολυσματικών ασθενειών (κάτι σαν τον «δικό μας» Σωτήρη Τσιόδρα), που είναι η φωνή της λογικής στο αυτί του Ντόναλντ Τραμπ και η παρηγορητική παρουσία για τους Αμερικανούς σε αυτήν την κρίση, δέχεται απειλές. Ο δρ Άντονι Φάουτσι έχει πλέον αστυνομική συνοδεία, αφού έλαβε σειρά από απειλητικά μηνύματα από ακροδεξιούς εξτρεμιστές που φαίνεται ότι έχουν ενοχληθεί για το γεγονός ότι ο επιστήμονας έχει διορθώσει τον Αμερικανό πρόεδρο δημοσίως σε επιστημονικά ζητήματα.

Δείτε επίσης: Μια 90χρονη αρνήθηκε τον αναπνευστήρα, για να ζήσει κάποιος νεότερος!

Ο επιστήμονας αρνήθηκε να σχολιάσει την αυξημένη ασφάλεια όταν ερωτήθηκε σχετικά, αλλά παρενέβη ο Τραμπ και είπε στους ρεπόρτερ για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις ότι ο επιστήμονας δεν χρειάζεται ασφάλεια «επειδή όλοι τον αγαπούν». Και πρόσθεσε: «Εξάλλου θα έμπλεκαν άσχημα αν του έκαναν επίθεση… Ήταν φανταστικός παίκτης μπάσκετ, το ήξερε κανείς αυτό; Ήταν λίγο κοντός για ΝΒΑ, αλλά ήταν ταλαντούχος». Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Υγείας επιβεβαίωσε πάντως ότι ο δρ Φάουτσι έχει ασφάλεια, χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This