Τον… τρέλανε η καραντίνα: Ηλικιωμένος Βρετανός έσφαξε τη σύζυγό του κι αυτοκτόνησε!

Must Read

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο αυτοπεριορισμός έχει προκαλέσει πολλά οικογενειακά δράματα στη Μεγάλη Βρετανία.

Τελευταίο περιστατικό θανατηφόρας ενδοοικογενειακής βίας έχει θύτη και θύμα έναν 71χρονο διακοσμητή, ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και, κατόπιν, αυτοκτόνησε.

Ο Άλαν Σμιθ και η συνομήλική του Έλσι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους στο Κέμπριτζ την περασμένη Τετάρτη. Το θύμα είχε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στο κεφάλι, ενώ ο δράστης βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, χωρίς ακόμη να έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που αυτοκτόνησε.

Οι γείτονές τους, σοκαρισμένοι, αποκαλύπτουν ότι ο Σμιθ τούς είχε εκφράσει τους φόβους του σχετικά με την απομόνωση. Ανησυχούσε ότι δεν θα μπορούσε να ψωνίσει τα απαραίτητα και τα φάρμακά του. «Αυτή η ιστορία με τον κορωνοϊό τον έκανε εύκολα να φύγει εκτός ορίων», εκτιμά γείτονάς τους.

Η βρετανική κυβέρνηση, πάντως, έχει ήδη κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις της καραντίνας, τόσο στην ψυχική υγεία, όσο και στα κρούσματα ενδοοικογενειακής βίας.

Σκότωσε σύζυγο και δύο κόρες

Σε ένα άλλο περιστατικό, ο 42χρονος Ρόμπερτ Νίνταμ φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του, την 40χρονη Κέλι Φίτζιμπονς, και τις δύο κόρες τους, την 4χρονη Αβα και τη δίχρονη Λέξι, προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Η οικογένεια βρέθηκε νεκρή από τις Αρχές στο σπίτι τους στο δυτικό Σάσεξ, την περασμένη Κυριακή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This