Κορωνοϊός-φονιάς έχει σκοτώσει πάνω από 10.000 άτομα στη Γαλλία – 1.417 καταγράφηκαν χθες

Must Read

Μετά την Ιταλία και την Ισπανία σειρά παίρνει η Γαλλία… Οι θάνατοι θερίζουν και εκεί καθώς σήμερα σημειώθηκε νέο ρεκόρ θανάτων με 1417 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους  με τους 597 να καταγράφονται σε νοσοκομεία και 820 γηροκομεία.Βέβαια, ο μεγάλος αριθμός νεκρών στους οίκους ευγηρίας συνδέεται με την καθυστέρηση στην καταγραφή και το γεγονός ότι δεν είχαν βγει στοιχεία από το Σαββατοκύριακο.

Από τις αρχές του προηγούμενου μήνα, 7.091 θάνατοι έχουν καταγραφεί στα νοσοκομεία και 3.237 σε οίκους ευγηρίας, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα στους 10.328 θανάτους. Μοναδικό θετικό είναι ότι η αύξηση του αριθμού των ασθενών σε μηχανική υποστήριξη συνεχίζει να επιβραδύνεται, με +59 (έναντι +94 τη Δευτέρα και +140 την Κυριακή).

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This