Θαύμα! 97χρονη Βραζιλιάνα νίκησε τον κορωνοϊό

Must Read

Όταν σε χτυπάει ο κορωνοϊός στα 97 χρόνια σου, μόνο σε ένα θαύμα μπορείς να ελπίζει πως θα τα καταφέρεις. Και το θαύμα έγινε και η Βραζιλιάνα Τζίνα Νταλ Κολέτο νίκησε τον Covid-19 και βγήκε από το νοσοκομείο εν μέσω αποθέωσης από γιατρούς και νοσηλευτές που την χειροκρότησαν για τις αντοχές της.

Έγινε έτσι η γηραιότερη ασθενής στη χώρα που βγήκε ζωντανή από τη μάχη με τον κορωνοϊό. Η Νταλ Κολέτο, που είναι η μοναδική που ζει ακόμα από μια ιταλική οικογένειας με 11 παιδιά, ζούσε μόνη της στην πόλη Σάντος. Έχει έξι εγγόνια και πέντε δισέγγονα.

Παρόλο που κοντεύει τα 100 είναι πολύ ενεργητική και της αρέσει να περπατά, να ψωνίζει και να μαγειρεύει. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της η Νταλ Κολέτο έλαβε οξυγόνο και νοσηλεύθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This