Σάββατο 19/6/2021

«Μπράβο» (και) από το ΕΛΚ για την αντίδραση της Ελλάδας στην πανδημία

Εύσημα και από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ) απέσπασε η Αθήνα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την κρίση του κορωνοϊού.

Την άμεση και αποτελεσματική αντίδραση της Ελλάδας και προσωπικά του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς και τη συμβολή και έντονη δραστηριότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στον αγώνα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για τη διασφάλιση της υγείας και των συμφερόντων των Ευρωπαίων πολιτών, επισήμανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ σε επιστολή του προς τον αντιπρόεδρο του ΕΛΚ και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπίας της Ν.Δ. στο Ευρωκοινοβούλιο.

Απαντώντας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευχαρίστησε τον κ. Βέμπερ για την υποστήριξή του, τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση απέδειξε πως οι δύσκολες αποφάσεις είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση της κρίσης στην υγεία που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη και υπογράμμισε ότι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι η μόνη απάντηση στον κορωνοϊό.

Με αφορμή την κρίση αποδεικνύεται ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με την έντονη δραστηριότητά του στις Βρυξέλλες, αποτελεί πλέον τη γέφυρα της Ελλάδας με την Ε.Ε. και η πολιτική του εμπειρία αναγνωρίζεται από τους Ευρωπαίους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ