ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣPower bank εξερράγη και τραυμάτισε 50χρονο

Power bank εξερράγη και τραυμάτισε 50χρονο

Μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο

Ενα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης όταν ένα power bank κυριολεκτικά τινάχτηκε στον αέρα λόγω υπερθέρμανσης στην τσέπη ενός 50χρονου επιβάτη, με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά και ο ίδιος να τραυματιστεί.

Έτσι έγινε το περιστατικό

Ο 50χρονος βρισκόταν στο business lounge της Qantas, το πρωί της Πέμπτης, όταν ο φορητός φορτιστής υπερθερμάνθηκε και πήρε φωτιά, γεμίζοντας τον χώρο με καπνό και αναγκάζοντας περίπου 150 άτομα να εκκενώσουν τον χώρο.

Το προσωπικό του αεροδρομίου βοήθησε γρήγορα τον άνδρα να μπει σε ένα ντους πριν φτάσουν οι διασώστες για να περιθάλψουν τα τραύματά του. Ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση και αργότερα πήρε εξιτήριο.

Παράλληλα, η Αυστραλή παραγωγός ταινιών Leanne Tonkes που βρισκόταν στον ίδιο χώρο την ώρα που έλαβε χώρα το περιστατικό και δημοσίευσε μια φωτογραφία του καμένου power bank λίγα λεπτά μετά την έκρηξη.

«Ελπίζω ο άνδρας που πήρε φωτιά κρατώντας το να είναι καλά», έγραψε στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης