ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΟλλανδία: Αυτοκίνητο χτύπησε κόσμο που περίμενε να παρακολουθήσει παρέλαση

Ολλανδία: Αυτοκίνητο χτύπησε κόσμο που περίμενε να παρακολουθήσει παρέλαση

Ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων που περίμεναν να παρακολουθήσουν παρέλαση στην ανατολική Ολλανδία τη Δευτέρα το βράδυ.

Τραυματίστηκαν εννέα άτομα, τουλάχιστον τρία από αυτά σοβαρά, ανέφερε η αστυνομία.

Το περιστατικό δεν φαίνεται να ήταν άμεσα σκόπιμο, ανέφερε η αστυνομία του Γκέλντερλαντ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά διεξάγει έρευνα.

Οι άνθρωποι περίμεναν να παρακολουθήσουν μια παρέλαση οχημάτων διακοσμημένων με χριστουγεννιάτικα φώτα στο Νάνσπιτ, μια πόλη περίπου 80 χιλιόμετρα (50 μίλια) ανατολικά του Άμστερνταμ. Ο δήμος στο κοντινό Έλμπουργκ ανέφερε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η παρέλαση διακόπηκε μετά το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Ανησυχία για το περιστατικό με το αυτοκίνητο

«Αυτό που θα έπρεπε να ήταν μια στιγμή αλληλεγγύης καταλήγει σε μεγάλη ανησυχία και θλίψη», δήλωσε ο δήμαρχος Γιαν Νάθαν Ρόζεντααλ σε ανακοίνωσή του.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οδηγός ήταν μια 56χρονη γυναίκα από το Νάνσπιτ που τραυματίστηκε ελαφρά. Η αστυνομία ανέφερε ότι συνελήφθη «όπως συμβαίνει συνήθως σε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα». Δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Βίντεο από το σημείο στον ιστότοπο του εθνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα NOS έδειξε τους πρώτους ανταποκριτές και ένα μικρό αυτοκίνητο σε ένα χωράφι. Το αυτοκίνητο υπέστη ζημιές και το καπό του ήταν ανοιχτό.

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak

Διαβάστε επίσης