Μυστήριο με τη δολοφονία του Κινέζου ερευνητή λίγο πριν φτάσει σε σημαντικά ευρήματα για τον Covid-19

Must Read

Θλίψη και προβληματισμός επικρατεί στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, μετά τη δολοφονία Κινέζου ερευνητή που βρισκόταν πολύ κοντά στο να ανακαλύψει σημαντικά ευρήματα για τη νόσο του κορωνοϊού.

Όπως μεταδίδει το CNN, το πτώμα του 37χρονου ερευνητή βοηθού καθηγητή Μπινγκ Λιου βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό και τα άκρα.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της χώρας, άλλος ένας άνδρας αγνώστου ταυτότητας, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, με τις αρχές να αναφέρουν ότι αφού δολοφόνησε τον Μπινγκ Λιου, επέστρεψε στο αυτοκίνητό του όπου και αυτοκτόνησε. Το ενδεχόμενο ρατσιστικής επίθεσης, αποκλείεται από την αστυνομία, η οποία κάνει λόγο για προσωπικά θέματα ανάμεσα στους δύο άνδρες. 

Το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του τον καθηγητή Μπινγκ Λιου και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια, κάνοντας λόγο για έναν λαμπρό ερευνητή και θαυμαστό συνάδελφο.

«Ο Μπινγκ ήταν στα πρόθυρα πολύ σημαντικών ευρημάτων προς την κατανόηση των κυτταρικών μηχανισμών που βρίσκονται πίσω από τη μόλυνση του SARS-CoV-2 και της κυτταρικής βάσης που επιπλοκών της», έγραψαν σε ανακοίνωσή τους, συνάδελφοι του Κινέζου καθηγητή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This