Όταν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «ανέβηκαν στα κεραμίδια» για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο το 2018

Δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίζει το παιχνίδι των τούρκων κύριε Βενιζέλο;

Must Read

«Πανηγυρίζει» σήμερα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη για την προοπτική επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης από τα 6 στα 12ν.μ. στο Ιόνιο, μιλώντας μάλιστα για «πρωτόγνωρη»-μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο-αύξηση της ελληνικής επικράτειας!

Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του καιροσκοπισμού και της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα «μπουκωμένα» φερέφωνά του στα Μ.Μ.Ε. και στο Διαδίκτυο, θυμίζουμε τι έλεγε η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ως αντιπολίτευση, με την αγαστή συνεργασία του Ευάγγελου Βενιζέλου από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ. Ας γυρίσουμε λοιπόν στις 20.10.2018, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε στη Βουλή το ζήτημα της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο.

Λαύρος ο «τρισμέγιστος-και σήμερα απόβλητος από την Κυβέρνηση- Γιώργος Κουμουτσάκος μίλαγε για «έλλειψη σοβαρότητας και συναίσθησης ευθύνης»! Και συνέχιζε: «Είναι, επιπλέον, απολογισμός ανοικτών μετώπων εξωτερικής πολιτικής της χώρας, καθώς και κακοδιοίκησης και αυταρχισμού στο ΥΠ.ΕΞ.!!

Ακόμη πιο λαύρος ο άλλος «τρισμέγιστος», από την πλευρά τότε του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος πέταξε τους εξής «μύδρους». «Μερική επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης εκτός Αιγαίου, με τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο να παραμένουν στα 6 ν.μ., σημαίνει αποδοχή πρώτον, του θεμελιώδους τουρκικού επιχειρήματος περί «ειδικών συνθηκών». Και, δεύτερον, της τουρκικής πρακτικής, καθώς η Τουρκία έχει διαφοροποιημένο μήκος χωρικών υδάτων»!!

Ας μην τολμούν δε σήμερα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να «ευλογούν» την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο δήθεν λόγω «ειδικών συνθηκών». Όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους το 2018 όχι μόνο απέκλειαν κάθε επίκληση «ειδικών συνθηκών» για τέτοια επέκταση, αλλά και έλεγαν ότι με κάτι τέτοιους ισχυρισμούς γινόμαστε «ουρά» του Ερντογάν!!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί  να τρέφει αυταπάτες για την πολιτική του, βασιζόμενος στην προπαγάνδα των «μπουκωμένων συμμάχων» του στην ενημέρωση γενικώς. Αποδεικνύεται καθημερινά ένας στυγνός πολιτικός καιροσκόπος, ο οποίος μάλιστα μέσα στον πανικό των αδιεξόδων του «βαφτίζει το κρέας ψάρι». Όπως οι καθολικοί μοναχοί στο μεσαίωνα, που βάφτιζαν το κρέας ψάρι για να τρώνε δίχως να αμαρτήσουν! Ελπίζουμε να μη μιμηθεί τους ίδιους μοναχούς όταν έβαζαν τους «αμαρτωλούς» να εξαγοράσουν τις «αμαρτίες» τους καταβάλλοντας το προκαθορισμένο αντίτιμο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This