Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Ο εισαγγελέας, η σεξουαλική παρενόχληση και οι βρώμικες εξυπηρετήσεις

Τους «καθαρίζουν» και μετά τους εκβιάζουν!

Η σεξουαλική παρενόχληση δεν αφορά μόνο τα θύματα. Μπορεί αυτά να υποφέρουν περισσότερο από όλους, αλλά αρκετές φορές η παρενόχληση αυτή μπορεί να έχει δυσμενέστατες συνέπειες για ολόκληρη την κοινωνία. Ούτως ή άλλως ολόκληρη η κοινωνία θα πρέπει να ντρέπεται, όταν έστω και ένα μέλος της παρενοχλείται από κάποιον που κάνει επίδειξη ισχύος.

Τέτοιες συνέπειες τις ζήσαμε πρόσφατα με μία υπόθεση που έχει ζημιώσει ανεπανόρθωτα την πατρίδα μας σε πολλά επίπεδα. Εκεί λοιπόν πρωταγωνίστησε ένας εισαγγελέας, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει σε «ροζ σκάνδαλο» στην Βόρεια Ελλάδα. Φυσικά, όπου βλέπετε την αηδιαστική φράση «ροζ σκάνδαλο», να υπολογίζετε ότι κρύβεται από πίσω της μία υπόθεση που έχει καταστρέψει τη ζωή ενός ανθρώπου και πιθανόν της οικογένειας του.

Θύμα του εισαγγελέα ήταν μία αξιοπρεπέστατη γυναίκα που μοχθούσε για το μεροκάματο. Η οποία παρενοχλήθηκε βάναυσα, μίλησε, αλλά σε μία πρωτοφανή ομερτά η υπόθεση θαφτηκε, έστω και με «οριακή πλειοψηφία».

Ο «άγραφος νόμος» λοιπόν θέλει όλους αυτούς που την γλιτώνουν από τέτοια εγκλήματα ενώ έχουν θέσεις ευθύνης, να μεταμορφώνονται σε πραγματικές «βόμβες» κατά της κοινωνίας και πολλές φορές κατά του έθνους. Αυτοί που φροντίζουν τους αθωώσουν, τους κρατούν δέσμιούς για μία ζωή και τους χρησιμοποιούν για τις βρώμικες δουλειές, που οπωσδήποτε δεν υπηρετούν ούτε το κοινωνικό ούτε το εθνικό συμφέρον. Αντίθετα, εξυπηρετούν όσους ασελγούν πάνω στην κοινωνία και την πατρίδα.

Έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Ο εισαγγελέας χρησιμοποιήθηκε για να εξυπηρετήσει μία δράκα που ασέλγησε σε ολόκληρη την κοινωνία. Αφού πρώτα, του «υπενθύμισαν» δημοσίως την παλιά αυτή υπόθεση, παρά το ότι ο ίδιος είχε απαλλαγεί. Για να καταλάβετε πως τους κρατάνε δεμένους χειροπόδαρα και τους χρησιμοποιούν όποτε χρειαστεί.

Στην προκειμένη περίπτωση, μακάρι να έβγαινε και αυτή η σκληρά εργαζόμενη και έντιμη κοπέλα, σε εκείνο το κυλικείο στην Βόρεια Ελλάδα, να αποκαλύψει τι είχε συμβεί και πως το συγκάλυψαν. Μακάρι να ακολουθήσει το παράδειγμα της Σοφίας Μπεκατώρου και των άλλων κοριτσιών που τόλμησαν, έστω κι αν έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε. Εκτός από την ψυχή της, θα προσφέρει και μια τεράστια υπηρεσία στην πατρίδα.

Το Μέγαρο Μαξίμου πάντως βρέθηκε πραγματικά προ εκπλήξεως σε αυτή την περίπτωση, διότι όντως δεν γνώριζε τίποτα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ