Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Η αποπομπή Σαμαρά από τα ψηφοδέλτια προκάλεσε την έκρηξη!

Έξαλλος ο Μεσσήνιος βγήκε στο αντάρτικο!

Διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να ραγίσουν το πατριωτικό προφίλ του Αντώνη Σαμαρά και να αποδομήσουν την επίθεση του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με γνώμονα τα εθνικά θέματα.

Οι διαρροές είναι ξεκάθαρες και άκρως απαξιωτικές. Σχετίζονται με την πρόθεση του Μαξίμου να αποστρατεύσει από τις επόμενες εκλογές τα ιστορικά στελέχη του κόμματος.

Συγκεκριμένα, το Μαξίμου υποστηρίζει πως έχει διαμηνύσει σε Ντόρα Μπακογιάννη, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ότι δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές! Κι αυτή είναι ειλημμένη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά αποσκοπεί στο να πάρει τον πλήρη έλεγχο του κόμματος.

Η πρόθεση αυτή του πρωθυπουργού φαίνεται ότι δεν άρεσε καθόλου στον Αντώνη Σαμαρά γι’ αυτό και αποφάσισε να απασφαλίσει χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίπου ως εθνικό μειοδότη.

Στο Μαξίμου συγχρόνως υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να διαγράψουν τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί όντως να δημιουργήσει ρωγμές στην κυβέρνηση. Απλά θα τον αφήσουν να φωνάζει μέχρι τις επόμενες εκλογές οπότε και θα του δείξουν την έξοδο από τα ψηφοδέλτια!

Το μπαλάκι λοιπόν επιστρέφει στο γήπεδο του Σαμαρά και στο κατά πόσον νιώθει δυνατός για να κάνει κίνηση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο Μαξίμου πιστεύουν ότι ο Σαμαράς όχι μόνον δεν μπορεί να πείσει βουλευτή να αλλάξει κόμμα, αλλά ούτε πεζοδρόμιο!

Αντίθετα ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις θετικές αντιδράσεις που προκάλεσε παρέμβαση του και τα εκατοντάδες τηλέφωνα, νιώθει πιο δυνατός από ποτέ. Το θέμα είναι εάν θα τολμήσει να κάνει την κίνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ