Η αποπομπή Σαμαρά από τα ψηφοδέλτια προκάλεσε την έκρηξη!

Έξαλλος ο Μεσσήνιος βγήκε στο αντάρτικο!

Must Read

Διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να ραγίσουν το πατριωτικό προφίλ του Αντώνη Σαμαρά και να αποδομήσουν την επίθεση του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με γνώμονα τα εθνικά θέματα.

Οι διαρροές είναι ξεκάθαρες και άκρως απαξιωτικές. Σχετίζονται με την πρόθεση του Μαξίμου να αποστρατεύσει από τις επόμενες εκλογές τα ιστορικά στελέχη του κόμματος.

Συγκεκριμένα, το Μαξίμου υποστηρίζει πως έχει διαμηνύσει σε Ντόρα Μπακογιάννη, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, ότι δεν θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές! Κι αυτή είναι ειλημμένη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά αποσκοπεί στο να πάρει τον πλήρη έλεγχο του κόμματος.

Η πρόθεση αυτή του πρωθυπουργού φαίνεται ότι δεν άρεσε καθόλου στον Αντώνη Σαμαρά γι’ αυτό και αποφάσισε να απασφαλίσει χαρακτηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη περίπου ως εθνικό μειοδότη.

Στο Μαξίμου συγχρόνως υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται να διαγράψουν τον Αντώνη Σαμαρά, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί όντως να δημιουργήσει ρωγμές στην κυβέρνηση. Απλά θα τον αφήσουν να φωνάζει μέχρι τις επόμενες εκλογές οπότε και θα του δείξουν την έξοδο από τα ψηφοδέλτια!

Το μπαλάκι λοιπόν επιστρέφει στο γήπεδο του Σαμαρά και στο κατά πόσον νιώθει δυνατός για να κάνει κίνηση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο Μαξίμου πιστεύουν ότι ο Σαμαράς όχι μόνον δεν μπορεί να πείσει βουλευτή να αλλάξει κόμμα, αλλά ούτε πεζοδρόμιο!

Αντίθετα ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις θετικές αντιδράσεις που προκάλεσε παρέμβαση του και τα εκατοντάδες τηλέφωνα, νιώθει πιο δυνατός από ποτέ. Το θέμα είναι εάν θα τολμήσει να κάνει την κίνηση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This