Νέο καρφί Κυρανάκη κατά του Μεγάρου Μαξίμου

Αιχμές για την συμπόρευση με το σύστημα Σημίτη. Μόνο που αυτοί κυβερνούν σήμερα κύριε Κυρανάκη

Must Read

Από τα λίγα στελέχη που τίμησαν την θυσία των ηρώων στα Ίμια, είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Το μήνυμα όμως που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει σαφέστατες αιχμές κατά του Μεγάρου Μαξίμου, αφού στρέφεται κατά του Κώστα Σημίτη και της παρέας του.

«Το βράδυ των Ιμίων ήταν από τις στιγμές της ιστορίας που κάποιοι ήταν ανεκτικοί σε μια μικρότερη πατρίδα».

Η επιλογή του να ξεκινήσει το μήνυμα με ευθεία επίθεση κατά του Κώστα Σημίτη, είναι άκρως σημειολογική. Και ο νέος βουλευτής δεν είναι αδαής. Γνωρίζει πολύ καλά πως το διαβόητο «σύστημα Σημίτη» έχει νεκραναστηθεί και συγκυβερνά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εντός του μεγάρου Μαξίμου.

Οι «σοφοί του ΕΛΙΑΜΕΠ», τα ρετάλια του εκσυγχρονισμού, πατριδοκάπηλοι απατεώνες που χρησιμοποιήθηκαν από το σύστημα Σημίτη για να ροκανίσουν τότε την άνοδο του Κώστα Καραμανλή στην εξουσία και έπειτα να βοηθήσουν στην πτώση του, έχουν πιάσει στασίδι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μειοδότες με διαφορετικές προβιές.

Σωστή λοιπόν η ενέργεια του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στην πράξη όμως ανέχεται και διαιωνίζει την γραμμή του εθνομηδενισμού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This