Παρασκευή 23/7/2021

Νέο καρφί Κυρανάκη κατά του Μεγάρου Μαξίμου

Αιχμές για την συμπόρευση με το σύστημα Σημίτη. Μόνο που αυτοί κυβερνούν σήμερα κύριε Κυρανάκη

Από τα λίγα στελέχη που τίμησαν την θυσία των ηρώων στα Ίμια, είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Το μήνυμα όμως που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει σαφέστατες αιχμές κατά του Μεγάρου Μαξίμου, αφού στρέφεται κατά του Κώστα Σημίτη και της παρέας του.

F6E175C9 F759 42A4 914B 8256FA260BC0«Το βράδυ των Ιμίων ήταν από τις στιγμές της ιστορίας που κάποιοι ήταν ανεκτικοί σε μια μικρότερη πατρίδα».

Η επιλογή του να ξεκινήσει το μήνυμα με ευθεία επίθεση κατά του Κώστα Σημίτη, είναι άκρως σημειολογική. Και ο νέος βουλευτής δεν είναι αδαής. Γνωρίζει πολύ καλά πως το διαβόητο «σύστημα Σημίτη» έχει νεκραναστηθεί και συγκυβερνά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εντός του μεγάρου Μαξίμου.

Οι «σοφοί του ΕΛΙΑΜΕΠ», τα ρετάλια του εκσυγχρονισμού, πατριδοκάπηλοι απατεώνες που χρησιμοποιήθηκαν από το σύστημα Σημίτη για να ροκανίσουν τότε την άνοδο του Κώστα Καραμανλή στην εξουσία και έπειτα να βοηθήσουν στην πτώση του, έχουν πιάσει στασίδι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μειοδότες με διαφορετικές προβιές.

Σωστή λοιπόν η ενέργεια του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στην πράξη όμως ανέχεται και διαιωνίζει την γραμμή του εθνομηδενισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ