Δύσκολες ώρες για τον Χρήστο Ταραντίλη

Η άνοδος και η πτώση ενός ανθρώπου που δεν έπρεπε να γίνει πολιτικός

Must Read

Η ηχηρή απουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου την ώρα που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και ο ίδιος ο πρωθυπουργός συγκαλεί προ ημερησίας συζήτηση παρουσία των πολιτικών αρχηγών, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Γεγονός φυσικά που συνδέεται άμεσα με την υπόθεση Λιγνάδη, στην οποία κλήθηκε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Σας είχα ενημερώσει όμως ότι η τελευταία εμφάνιση του Χρήστου Ταραντίλη ήταν μια σκληρή ψυχική δοκιμασία, που έφερε έναν έγκριτο καθηγητή αντιμέτωπο με την ίδια την συνείδηση του. Σε αντίθεση με έναν επαγγελματία πολιτικό ή ακόμα και με έναν δημοσιογράφο, ο καθηγητής δεν μπορεί να συμμετέχει σε μία παράσταση που στόχο έχει την απόκρυψη της πραγματικότητας. Και αυτό φάνηκε από τις τελευταίες του δηλώσεις.

Όχι φυσικά πως η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Αριστοτελία Πελώνη βρίσκεται σε πιο άνετη θέση, αφού το διαχρονικά εγνωσμένο δημοσιογραφικό ήθος της ήλθε σε προφανή αντίθεση με τις δηλώσεις που υποχρεώθηκε να κάνει.
Σε αντίθεση με κάποιους άλλους προκατόχους τους που πιστεύουν ακράδαντα ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ο κ. Ταραντίλης και η κ. Πελώνη φαίνεται ότι αντιδρούν όταν η ντροπή γίνεται δουλειά.

Για τον καθηγητή όμως τα πράγματα φαίνεται ότι είναι χειρότερα. Αφού πληροφορίες των θέλουν να βρίσκεται σε μία «άτυπη παραίτηση» λόγω της ψυχολογικής πίεσης. Ποιος θα το περίμενε, όταν μέσα σε μια νύχτα κατέλαβε ανώτατα πολιτικά αξιώματα, που άλλοι δεν καταφέρνουν να καταλάβουν παρότι αγωνίζονται επί δεκαετίες, ότι δεν θα το άντεχε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This