Σοκ για τον πρωθυπουργό τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια στα Social Media

Είναι βέβαιο ότι θα πέσουν κεφάλια στο Μαξίμου

Must Read

Ψυχρολουσία για τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απετέλεσαν τα χιλιάδες οργισμένα σχόλια πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανάρτησε το χθεσινοβραδινό διάγγελμα του. Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη που όμως έχει εξοργίσει τον πρωθυπουργό και είναι βέβαιο ότι θα αναζητήσει ευθύνες στους επιτελείς του που είχαν την ιδέα τόσο για το διάγγελμα όσο και για την ανάρτηση του στα social media του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Είναι γεγονός πως ο πρωθυπουργός δεν είχε αντιληφθεί την κοινωνική οργή που υποβόσκει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ήταν βέβαιος, βάσει της ενημέρωσης που είχε από τους συμβούλους του, πως η δημοσκοπική διάφορα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην αξιολόγηση του προσώπου του, ήταν εγγύηση για να προβεί σε προσωπική παρέμβαση έπειτα από τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Αποδείχτηκε ότι αυτή η εικόνα ήταν τελείως εσφαλμένη. Και το χειρότερο, δεν αποτελεί προϊόν «αξιολογικής κρίσης», αλλά αιτιολογήθηκε από τα δημοσκοπικά ευρήματα αλλά και στοχευμένα δημοσιεύματα τα οποία προσκόμισαν σύμβουλοι στον πρωθυπουργό δίκην αποδελτίωσης.

Αυτοί λοιπόν που κρατούσαν τον πρωθυπουργό στο σκοτάδι αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία, θα αναλάβουν και τις ευθύνες των πράξεών τους. Ειδικά μετά την ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook, όπου οι αντιδράσεις ήταν καταιγιστικές. Μιλάμε για χιλιάδες αρνητικά σχόλια, που παραθέτω ενδεικτικά χωρίς επιλογή, όπως εμφανίζονται κάτω από την ανάρτηση του πρωθυπουργού. Τα οποία πραγματικά κλόνισαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον εξόργισαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This