Παρασκευή 6/8/2021

Οι …ΛΟΑΤΚΙ απογειώνουν τον Σαμαρά!

Η τοποθέτηση της εμπριμέ σημαίας στον πίνακα του Βρυζάκη, δημιουργεί εσωκομματικές εξελίξεις

Ξαφνικό τέλος φαίνεται ότι λαμβάνει η απογοήτευση του Αντώνη Σαμαρά, που δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις παρεμβάσεις του για τα εθνικά θέματα.

Το γεγονός ότι ακόμα και βουλευτές που ο ίδιος είχε ευεργετήσει τον εγκατέλειψαν πλήρως, τον είχε πληγώσει. Ο Αντώνης Σαμαράς βλέπετε, περίμενε πως θα είχε πιο ένθερμη στήριξη όταν είχε παρέμβει κατά των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία. Τα γεγονότα δεν τον είχαν δικαιώσει, και το Μαξίμου έκανε διαρροές υπό μορφή καζούρας.

Χθες όμως όλα άλλαξαν. Το τηλέφωνο του Μεσσήνιου που παρέμενε σιωπηλό, ξαφνικά «έσπασε». Αφορμή ήταν οι εξελίξεις με τους ΛΟΑΤΚΙ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η δημοσίευση του πίνακα του Βρυζάκη με τον όρκο των πολεμιστών της εθνεγερσίας, όπου αντί για την σημαία της επανάστασης βρισκόταν η εμπριμέ σημαία των ΛΟΑΤΚΙ!

0AA6DF98 5DC5 4239 B208 E58B89114F4B
Η επίμαχη ανάρτηση

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την αμφιλεγόμενη πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, την ημέρα με τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας να επιλέξει να ανακοινώσει την δημιουργία επιτροπής για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ, εξόργισαν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Θεώρησαν ότι η πρωτοφανής αυτή βεβήλωση του πίνακα του Βρυζάκη, βαρύνει προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και άρχισαν τα τηλέφωνα στους βουλευτές. Αυτή ακριβώς η πίεση από τους ψηφοφόρους ήταν και ο λόγος που (ελάχιστοι) βουλευτές, μετρημένοι στα δάχτυλα, έβγαλαν ανακοινώσεις χλιαρές που καταδίκαζαν αυτή την πράξη.

C8187B9C 1924 4445 A700 EE83AD159472
Ο γνήσιος πίνακας

Η συντριπτική πλειοψηφία σιώπησε για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό, πολλοί όμως ήταν εκείνοι που προσπάθησαν να βρουν αποκούμπι στον Αντώνη Σαμαρά. Από τον οποίον μάλιστα ζήτησαν κάποιες μορφής παρέμβαση, στην οποία του εγγυήθηκαν ότι αυτή την φορά θα τον στηρίξουν.

Βουλευτές άλλωστε όπως ο Χρυσομάλλης είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τον Αντώνη Σαμαρά σε όποια κίνηση κάνει. Ακόμα και αν είναι ακραία.

Το γεγονός μάλιστα ότι το πρωθυπουργικό γραφείο δεν έχει καταδικάσει ακόμα την πράξη των ΛΟΑΤΚΙ, σίγουρα θα βάζει τον Αντώνη Σαμαρά σε πειρασμό… Μπορεί να είναι και η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ