Κυριακή 1/8/2021

Κάνε το όπως ο Κιμ

Πάγωμα στις φιλελεύθερες επιλογές λόγω έκτακτης ανάγκης

Το επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου αμφιταλαντεύτηκε αλλά κατέληξε. Δεν ήταν φυσικά κεραυνός εν αιθρία. Άλλωστε η Ελλάδα έχει τα σκληρότερα μέτρα παγκοσμίως, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πανδημία. Σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, τα μέτρα που έχει λάβει η ελληνική κυβέρνηση είναι αντίστοιχης σκληρότητας με αυτά της Βενεζουέλας, αλλά πολύ μακρύτερα σε διάρκεια.

Πρωταθλητής κόσμου λοιπόν στην αποφασιστική διαχείριση της πανδημίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν επόμενο να υιοθετήσει τις εισηγήσεις προκειμένου να ακολουθήσει εξαιρετικά σκληρή γραμμή απέναντι στον ιδιωτικό τομέα της υγείας, είτε πρόκειται για γιατρούς, είτε για φαρμακοποιούς.

Η σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου των φαρμακοποιών κυρίου Λουράντου είναι ενδεικτική για το τι θα επακολουθήσει. Τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν έναντι των γιατρών που δεν θα προσέλθουν στο κάλεσμα της κυβέρνησης.

Την γραμμή αυτή μου την περιέγραψε κορυφαίο στέλεχος του Μαξίμου με μία φράση: «Κάνε το όπως ο Κιμ». Και ο Κυριάκος ως παντοδύναμος και αδιαμφισβήτητος ηγέτης τόσο ως πρωθυπουργός όσο και ως πρόεδρος κόμματος, έχει τα φόντα να το κάνει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ