Είναι «μαφιόζος» ο Αντώνης Σαμαράς κύριε Γεραπετρίτη;

Δηλαδή τα όσα έλεγε για την οικογένειά του πρωθυπουργού ισχύουν;

Must Read

Το «σίριαλ Γιάννη Βαρουφάκη» μόλις έχει ξεκινήσει. Και θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Ακούω όμως ότι ο κύριος Γιώργος Γεραπετρίτης είναι από αυτούς που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς Βαρουφάκη.

Διότι οι δύο ανακοινώσεις του κόμματος που υπερθεματίζουν τα όσα είπε στην εφημερίδα Το Βήμα, δεν βγήκαν από το Μαξίμου. Ούτε από την επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού. Και πως θα μπορούσαν άλλωστε. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Βαρουφάκης κατηγόρησε ευθέως την πρωθυπουργική οικογένεια για σκοτεινές δουλειές με Funds εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος!

Μία εξαιρετικά βαριά κατηγορία, που έχει μείνει αναπάντητη. Βέβαια εκεί υπήρχε μία δικαιολογία. Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο πρωθυπουργός κατηγορούσε τον Βαρουφάκη ως απατεώνα που κόστισε στην Ελλάδα 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Θα μπορούσε λοιπόν να ισχυριστεί πως ο αναξιόπιστος Βαρουφάκης, εκτοξεύει συκοφαντίες.

Γιατί όμως τότε η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κάνει εξεταστική για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της; Γιατί ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει προτείνει την σύσταση εξεταστικής για την περίοδο Βαρουφάκη που «κόστισε τόσα δισεκατομμύρια» στον ελληνικό λαό; Εξεταστική που μάλιστα την έχει προτείνει ανοιχτά το κόμμα της Ελληνικής Λύσης!

Τώρα όμως η Νέα Δημοκρατία με δύο μάλιστα ανακοινώσεις, θεωρεί τον άνθρωπο που κατηγορεί την οικογένειά του πρωθυπουργού για απάτη, ως αξιόπιστο! Αποκλείεται κάτι τέτοιο να το έκανε το πρωθυπουργικό γραφείο, όπως είναι εύκολα κατανοητό.

Παράλληλα όμως οι ισχυρισμοί του Βαρουφάκη και οι αναφορές περί μαφίας, παίρνουν και τον Αντώνη Σαμαρά. Διότι η συμφωνία την οποία ο Βαρουφάκης χαρακτηρίζει «μαφιόζικη», είχε συναφθεί επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Καλό θα είναι λοιπόν ο κύριος Γεραπετρίτης να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Κρύβεται αυτός πίσω από τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας; Θεωρεί τον Βαρουφάκη ο οποίος χαρακτηρίζει «απατεώνα» τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του και «μαφιόζο» τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ως αξιόπιστο;

Μήπως θα πρέπει να τον ρωτήσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This