Τετάρτη 28/7/2021

Είναι «μαφιόζος» ο Αντώνης Σαμαράς κύριε Γεραπετρίτη;

Δηλαδή τα όσα έλεγε για την οικογένειά του πρωθυπουργού ισχύουν;

Το «σίριαλ Γιάννη Βαρουφάκη» μόλις έχει ξεκινήσει. Και θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Ακούω όμως ότι ο κύριος Γιώργος Γεραπετρίτης είναι από αυτούς που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς Βαρουφάκη.

Διότι οι δύο ανακοινώσεις του κόμματος που υπερθεματίζουν τα όσα είπε στην εφημερίδα Το Βήμα, δεν βγήκαν από το Μαξίμου. Ούτε από την επικοινωνιακή ομάδα του πρωθυπουργού. Και πως θα μπορούσαν άλλωστε. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης Βαρουφάκης κατηγόρησε ευθέως την πρωθυπουργική οικογένεια για σκοτεινές δουλειές με Funds εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος!

Μία εξαιρετικά βαριά κατηγορία, που έχει μείνει αναπάντητη. Βέβαια εκεί υπήρχε μία δικαιολογία. Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο πρωθυπουργός κατηγορούσε τον Βαρουφάκη ως απατεώνα που κόστισε στην Ελλάδα 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Θα μπορούσε λοιπόν να ισχυριστεί πως ο αναξιόπιστος Βαρουφάκης, εκτοξεύει συκοφαντίες.

Γιατί όμως τότε η Νέα Δημοκρατία δεν έχει κάνει εξεταστική για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της; Γιατί ο κύριος Μητσοτάκης δεν έχει προτείνει την σύσταση εξεταστικής για την περίοδο Βαρουφάκη που «κόστισε τόσα δισεκατομμύρια» στον ελληνικό λαό; Εξεταστική που μάλιστα την έχει προτείνει ανοιχτά το κόμμα της Ελληνικής Λύσης!

Τώρα όμως η Νέα Δημοκρατία με δύο μάλιστα ανακοινώσεις, θεωρεί τον άνθρωπο που κατηγορεί την οικογένειά του πρωθυπουργού για απάτη, ως αξιόπιστο! Αποκλείεται κάτι τέτοιο να το έκανε το πρωθυπουργικό γραφείο, όπως είναι εύκολα κατανοητό.

Παράλληλα όμως οι ισχυρισμοί του Βαρουφάκη και οι αναφορές περί μαφίας, παίρνουν και τον Αντώνη Σαμαρά. Διότι η συμφωνία την οποία ο Βαρουφάκης χαρακτηρίζει «μαφιόζικη», είχε συναφθεί επί κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου.

Καλό θα είναι λοιπόν ο κύριος Γεραπετρίτης να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Κρύβεται αυτός πίσω από τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας; Θεωρεί τον Βαρουφάκη ο οποίος χαρακτηρίζει «απατεώνα» τον πρωθυπουργό και την οικογένειά του και «μαφιόζο» τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ως αξιόπιστο;

Μήπως θα πρέπει να τον ρωτήσει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ