Τετάρτη 4/8/2021

Δεν έχει σχέση ο πρωθυπουργός με τον Μένιο Φουρθιώτη – ο Ρωμανός εμφανιζόταν με δική του πρωτοβουλία

Διαψεύδουν τις σοβαρές καταγγελίες που θέλουν τον παρουσιαστή να έχει άκρες στο πρωθυπουργικό μέγαρο

Δεν επιβεβαιώνεται από κύκλους του μεγάρου Μαξίμου η φημολογία που έχει αναπτυχθεί και πλέον εκδηλώνεται με επώνυμες καταγγελίες ακόμα και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, που θέλουν τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη να έχει απευθείας επαφή με το πρωθυπουργικό γραφείο. Φημολογία που μάλιστα ενδυναμωνόταν από την παρουσία του διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού στις εκπομπές του, ο οποίος διατηρεί προσωπική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μετά και την παρέμβαση της τέως βουλευτού Κατερίνας Μάρκου, η οποία ήταν και υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα δημοσιογραφικά γραφεία πήραν φωτιά. Είχαν προηγηθεί οι απίστευτες καταγγελίες του τέως υπουργού εργασίας Γιάννη Βρούτση, που μιλούσε για σαφή εκβιασμό του προκειμένου να συγκαλύψει οικονομικό σκάνδαλο, και η άρνηση του συνέπεσε με την έξοδο από το υπουργείο αφού προηγουμένως είχε απειληθεί για την σχετική εξέλιξη!

Η Κατερίνα Μάρκου Καταγγέλλει ευθέως ότι ο παρουσιαστής όχι μόνο έχει πρόσβαση στο μέγαρο Μαξίμου, αλλά έχει προφανώς και στοιχεία εις βάρος του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος:

Σύμφωνα λοιπόν με το μέγαρο Μαξίμου, ακόμα και ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. Νίκος Ρωμανός εμφανιζόταν στην εκπομπή του Φουρθιώτη με δική του ευθύνη. Σε καμία περίπτωση ο πρωθυπουργός δεν έδωσε τέτοια εντολή στον διευθυντή του.

Το ίδιο ισχυρίζεται κορυφαίος συνεργάτης του πρωθυπουργού και για τους υπόλοιπους βουλευτές και υπουργούς που εμφανιζόντουσαν στο παρελθόν στην συγκεκριμένη εκπομπή. Ουδέποτε έδωσε εντολή ο πρωθυπουργός σε υπουργό να εμφανιστεί εκεί.

Όσον αφορά την φύλαξη του παρουσιαστή, το Μαξίμου καλύπτει πλήρως τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, λέγοντας πως οι αποφάσεις για την φύλαξη λαμβάνονται από τα αρμόδια στελέχη της ελληνικής αστυνομίας και δεν συνιστούν πολιτική εντολή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ