Παρασκευή 30/7/2021

Ικανοποίηση αλλά και ανησυχία στο Μαξίμου για την υπόθεση Φουρθιώτη

Ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την άμεση διαλεύκανση

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε επικοινωνία του με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είχε ζητήσει να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαλευκανθούν οι σκοτεινές πτυχές της δράσης του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, ειδικά μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

Υπό αυτό το πρίσμα το πρωθυπουργικό περιβάλλον είναι απόλυτα ικανοποιημένο για την διαλεύκανση – όπως φαίνεται – της σκοτεινής δράσης του παρουσιαστή, που είχε εξελιχθεί σε πονοκέφαλο για την κυβέρνηση διότι πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, και δύο μάλιστα εντός του Μεγάρου Μαξίμου, διατηρούσαν έμμεσα ή άμεσα επικοινωνία με τον συλληφθέντα.

Υπάρχει λοιπόν και μία ανησυχία διότι ουδείς γνωρίζει πραγματικά πόσο προσωπικές ή ακόμα και επιλήψιμες ήταν οι σχέσεις που αυτά τα δύο στελέχη διατηρούσαν με τον παρουσιαστή.

Το ένα μάλιστά, κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης είχε στοχοποιηθεί ευθέως με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα φιλοκυβερνητικής εφημερίδας, ως «υποστηρικτής των απαιτήσεων του παρουσιαστή», λόγω της επαγγελματικής σχέσης που διατηρεί με νομικό σύμβουλο του. Δημοσίευμα αφού ο κορυφαίος υπουργός ουδέποτε διέψευσε.

Το άλλο στέλεχος, που περιέργως παραμένει στη θέση του παρά τις καταγγελίες που έχουν φτάσει στο πρωθυπουργικό περιβάλλον για την δράση του και την προώθηση προσωπικών συμφερόντων εντός του μεγάρου Μαξίμου, δεν παραδέχεται την ύπαρξη προσωπικών σχέσεων με τον παρουσιαστή, παρά τις εμφανίσεις του στην εκπομπή του που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις.

Από τη μία λοιπόν το Μέγαρο Μαξίμου αποδεικνύει ότι δεν χαρίζεται ακόμα και σε έναν εκδότη που υπήρξε φανατικός υποστηρικτής της κυβέρνησης, από την άλλη υπάρχει μία ανησυχία για το τι θα βρεθεί στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα τηλέφωνα του παρουσιαστή. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ