Κυριακή 1/8/2021

Περίεργο μήνυμα στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Το σημερινό, βραδινό, δελτίο ειδήσεων του φιλοκυβερνητικού MEGA, μετά δημοσκοπήσεως μάλιστα που μιλάει για «ρωγμές στην εικόνα της Κυβέρνησης λόγω εγκληματικότητας», ήταν μυστήριο μήνυμα για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Την ίδια στιγμή από τα ίδια κέντρα διαρρέονται σκωπτικά σχόλια για τον «αρχιστράτηγο» του «πολέμου της Κυβέρνησης με το οργανωμένο έγκλημα». Τον πολιτικό που ψάχνει τον χρυσαυγίτη Χρήστο Παππά όπως παλιά, οι παπατζήδες στην Ομόνοια: «εδώ ο Παππάς, εκεί ο Παππάς, που είναι ο Παππάς;». Φτάνουν μάλιστα γνωστά οικόσιτα του ΔΟΜ να ειρωνεύονται τον υπουργό λέγοντας ότι «τήρησε την υπόσχεση του». Έκανε δηλαδή την Αθήνα «Καμπούλ».

Τώρα όμως του τα «ρίχνει» ανοιχτά ως και το «γνωστό» MEGA. Και αυτό είναι το χειρότερο πλήγμα κατά του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη -πλήγμα που μπορεί να σημαίνει και την εκπαραθύρωσή του από την Κατεχάκη -αν συλλογιστεί κανείς όχι μόνο σε ποιον ανήκει το κανάλι αυτό αλλά και τίνων τις απόψεις συνήθως εκφράζει.

Ιδίως δε τις απόψεις «μεγαλοπαράγοντα» του Μαξίμου, με «εκλεκτική συγγένεια» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μεγαλοπαράγοντα που έχει πολλά «κρατούμενα» για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και ανάλογες διαφορές. Διαφορές με όνομα και ταυτότητα. Οι σχέσεις του με τον  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ουδέποτε αποκαταστάθηκαν.

Μήπως τώρα ο «μεγαλοπαράγων» βρήκε ευκαιρία να του στείλει το μήνυμα με το «φίλιον» MEGA; Βλέποντας και ακούγοντας το δελτίο ειδήσεων του MEGA νομίζει κάποιος πως ο «μεγαλοπαράγων» αφιέρωνε στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Μιχάλη Γκανά:

​«Θα ΄χουμε σε παλιό καθρέφτη γνωριστεί

κι έμεινε αυτό το ράγισμα στα μάτια»!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ