Δευτέρα 2/8/2021

Ο Μπογδάνος βγήκε από τον παράδεισο

Σκηνικά ελληνικής ταινίας πριν από λίγο στην Βουλή

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιδόθηκε σε μία σφοδρή επίθεση τόσο κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, όσο και κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Για την πρώτη ανέφερε πως αφού ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των γυναικών, ας πρωτοστατήσει στην απαγόρευση της μπούργκας και την κατάργηση της Σαρίας.

Για τον υπουργό προστασίας του πολίτη, είπε ευθέως ότι έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού, μετατρέποντας την σε Ισλαμαμπάντ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση ούτε από την προεδρία, ούτε από την κυβέρνηση.

Υπήρξε όμως μεγάλη αντίδραση εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Για την ακρίβεια, με το που εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Βουλή, αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές έτρεξαν να του σφίξουν το χέρι, παίρνοντας όμως τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Είναι λογικό οι γαλάζιοι βουλευτές να επικροτούν τις δηλώσεις Μπογδάνου, διότι τόσο η πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο υπουργός προστασίας του πολίτη, δεν ανήκουν στην παράταξη. Η πρόεδρος είναι συνδικαλίστρια της εποχής Σημίτη, ενώ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πιο βαθύ, δεν γίνεται.

Το κωμικό πάντως της υπόθεσης που παραπέμπει στην γνωστή ελληνική ταινία, «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», είναι ότι όσοι έσφιγγαν το χέρι του Μπογδάνου, είχαν και το ένα μάτι στον διάδρομο μην και εμφανιστεί κανένας από το «περιβάλλον Μητσοτάκη» και τους δει! Παραπέμποντας στο αξέχαστο σκηνικό με τον Παπαμιχαήλ να δέχεται συγχαρητήρια από τους άλλους καθηγητές για τα χαστούκια στην Βουγιουκλάκη, εν κρυπτώ, βεβαίως – βεβαίως…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ