Ο Μπογδάνος βγήκε από τον παράδεισο

Σκηνικά ελληνικής ταινίας πριν από λίγο στην Βουλή

Must Read

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επιδόθηκε σε μία σφοδρή επίθεση τόσο κατά της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαρόπουλου, όσο και κατά του υπουργού προστασίας του πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Για την πρώτη ανέφερε πως αφού ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των γυναικών, ας πρωτοστατήσει στην απαγόρευση της μπούργκας και την κατάργηση της Σαρίας.

Για τον υπουργό προστασίας του πολίτη, είπε ευθέως ότι έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του Θεού, μετατρέποντας την σε Ισλαμαμπάντ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση ούτε από την προεδρία, ούτε από την κυβέρνηση.

Υπήρξε όμως μεγάλη αντίδραση εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας. Για την ακρίβεια, με το που εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Βουλή, αρκετοί γαλάζιοι βουλευτές έτρεξαν να του σφίξουν το χέρι, παίρνοντας όμως τις απαραίτητες προφυλάξεις.
Είναι λογικό οι γαλάζιοι βουλευτές να επικροτούν τις δηλώσεις Μπογδάνου, διότι τόσο η πρόεδρος της Δημοκρατίας όσο και ο υπουργός προστασίας του πολίτη, δεν ανήκουν στην παράταξη. Η πρόεδρος είναι συνδικαλίστρια της εποχής Σημίτη, ενώ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ. Πιο βαθύ, δεν γίνεται.

Το κωμικό πάντως της υπόθεσης που παραπέμπει στην γνωστή ελληνική ταινία, «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», είναι ότι όσοι έσφιγγαν το χέρι του Μπογδάνου, είχαν και το ένα μάτι στον διάδρομο μην και εμφανιστεί κανένας από το «περιβάλλον Μητσοτάκη» και τους δει! Παραπέμποντας στο αξέχαστο σκηνικό με τον Παπαμιχαήλ να δέχεται συγχαρητήρια από τους άλλους καθηγητές για τα χαστούκια στην Βουγιουκλάκη, εν κρυπτώ, βεβαίως – βεβαίως…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This