Επιχειρούν να μπλέξουν τον Κοντοζαμάνη σε μεθόδευση με στόχο τον ΕΟΠΥΥ

Κάνουν ρεσάλτο στο ΑΣΕΠ για να προωθήσουν συγκεκριμένη υποψηφιότητα!

Must Read

Τον Αναπληρωτη Υπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη προσπαθεί να παγιδεύσει συγκεκριμένο σύστημα εντός κυβερνησης που όμως πλέον δεν σχετίζεται με το Μεγαρο Μαξίμου. Κάνοντας όμως σαφή χρήση της πέτσινης σχέσης που ισχυρίζεται πως διατηρεί με τον πρωθυπουργό.

Η υπόθεση αφορά την προώθηση «πέτσινης» υποψηφιότητας για την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.  Η επιλογή φυσικά θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ όπως προβλέπεται. Και κάπου εδώ ξεκινά μία απίστευτη μεθόδευση. Με στόχο να προωθηθεί αυτή η πέτσινη υποψηφιότητα, που όμως βάση ΑΣΕΠ, βρίσκεται στα Τάρταρα.

Δεν είναι στην δεύτερη ή τρίτη θέση για να μπει κάποιος ότι με μία «πίεση» και κάποια «ανταλλάγματα» στους δύο πρώτους, θα μπορούσε αυτό να γίνει ανώδυνα. Μιλάμε για υποψηφιότητα που βρίσκεται κυριολεκτικά στα Τάρταρα του καταλόγου!

Μόνο με σκανδαλώδη παρέμβαση λοιπόν μπορεί να επιτευχθεί ο παραγκωνισμός τόσων υποψηφίων ώστε να αναλάβει την θέση η «εκλεκτή».

Ο κύριος Κοντοζαμάνης πάντως οφείλει να γνωρίζει ότι οι υποτιθέμενες σχέσεις του ενδιαφερόμενου υπουργού με το Μαξίμου, είναι πλέον πέτσινες. Άρα, εάν την «πατήσει» και συμμετάσχει στο συγκεκριμένο «σχέδιο», η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική του. Διότι σε αυτές τις περιπτώσεις, η νόμιμη οδός είναι η πλέον ενδεδειγμένη και προσφέρει διέξοδο από οποιαδήποτε πίεση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This