Δύσκολες στιγμές για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Το συμβάν που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία

Must Read

Δύσκολες ώρες πρέπει να περνάει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφος του Σκάι, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Η παρέμβαση του στην εκπομπή του Σκάι, και μάλιστα του Άρη Πορτοσάλτε, είναι πραγματικά ανεξήγητη, καθώς γκρεμίζει όλα όσα γνωρίζαμε και πιστεύαμε τα τελευταία 11 χρόνια.

Ο κύριος Μπάμπης συγκεκριμένα δήλωσε αναφερόμενος στην πρωτοφανή φυσική καταστροφή που πλήττει τη Γερμανία ότι, η μεγαλύτερη καταστροφή που έχει δει η ευρωπαϊκή χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι «τιμωρία από τον Θεό»! Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε: «Στεναχωριέμαι ειλικρινώς για τους ανθρώπους που τους έχει βρει αυτό το κακό με τις πλημμύρες και όλα αυτά στη Γερμανία και το Βέλγιο. Ομως, είναι μία τιμωρία από τον Θεό κυριολεκτικώς, σε κάποιους οι οποίοι μας κούναγαν το δάχτυλο και μας έδειχναν σαν τριτοκοσμική χώρα. Μας λέγανε κάποιοι ότι δεν είστε προσεκτικοί, δεν κοιτάτε τις υποδομές σας».

Μιλάμε για μία άκρως σοκαριστική εξέλιξη. Ο Μπάμπης να βρίζει την Γερμανία! Και που; Στον Σκάι, στην εκπομπή του Πορτοσάλτε!

Είναι σα να μπαίνει ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στο τέμενος του Αλ Aκσά και να βρίζει τον Αλλάχ! Η ακόμα χειρότερα, σαν να έδινε ο Ανδρέας Λοβέρδος συνέντευξη στα Νέα και να κατακεραυνώνει την Novartis!

Που οι εποχές που ο Μπάμπης υμνούσε την Γερμανία, τον Σόιμπλε, το ΔΝΤ. Μιλάμε για άκρως ανησυχητικά πράγματα. Αν αναλογιστούμε μάλιστα ότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υπήρξε και από τους απολογητές της Χρυσής Αυγής, καλώντας την μάλιστα να σοβαρευτεί.εντέλει φαίνεται ότι την αντικατέστησε επάξια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This