Αδιάφορο το Μαξίμου στην παρέμβαση Σαμαρά για τα ελληνοτουρκικά

«Ας πρόσεχε»!

Must Read

«Μετανιώνει δηλαδή που έκανε τον Κυριάκο πρωθυπουργό; Ας πρόσεχε»!

Αυτό ήταν το σκωπτικό σχόλιο στελέχους του Μεγάρου Μαξίμου για την επικριτική  παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με την στάση της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά. Δήλωση που στρέφεται ευθέως κατά του πρωθυπουργού για την επιμονή του να προωθεί τον διάλογο με την Τουρκία παρά τις προκλήσεις Ερντογάν.

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι το Μαξίμου παραμένει απολύτως αδιάφορο στις παρεμβάσεις Σαμαρά και πολύ περισσότερο, δεν τον θεωρεί απειλή για την κυβερνητική συνοχή.

Το χειρότερο είναι ότι στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον φαίνεται ότι έχουν πάρει τον πρώην πρωθυπουργό στο ψιλό, υπενθυμίζοντας σε κάθε ευκαιρία ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν αυτός που έδωσε το χρίσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και έπειτα τον στήριξε για να γίνει πρωθυπουργός.

Πρόσωπο μάλιστα που βρισκόταν κοντά στον επίτιμο και σήμερα βρίσκεται στο περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός πληρώνει τον Αντώνη Σαμαρά με το ίδιο νόμισμα που πλήρωσε εκείνος τον πατέρα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν αυτός που έβαλε τον Αντώνη Σαμαρά στα μεγάλα σαλόνια, τον εμπιστεύτηκε, αλλά ο Μεσσήνιος πολιτικός τον πρόδωσε και γκρέμισε την κυβέρνηση του.

Τώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «ανταποδίδει» την «ευεργεσία» του Αντώνη Σαμαρά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Όπως λέει ο σοφός λαός, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται… Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, το «ταμείο» μπορεί να μην είναι αλληγορικός όρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This