Σατανικό σχέδιο Κυριάκου για αντικατάσταση του Χρυσοχοΐδη με Γεραπετρίτη

Ο διαγωνισμός, η δημόσια ασφάλεια και το Αφγανιστάν…

Must Read

Έχουν βάση τα δημοσιεύματα που θέλουν τον νυν υπουργό επικρατείας άνευ χαρτοφυλακίου Γιώργο Γεραπετρίτη, να μεταπηδά στην Κατεχάκη αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος έχει έρθει σε ανοιχτή σύγκρουση με το Μέγαρο Μαξίμου. Όχι φυσικά για την εγκληματικότητα, αλλά για την εξέλιξη σε τεράστιο διαγωνισμό που άπτεται του υπουργείου προστασίας του πολίτη.

Άλλωστε, το πρωθυπουργικό περιβάλλον όπως και οι κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες νιώθουν απόλυτα ασφαλείς με την παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, λόγω ακριβώς της υποδειγματικής οργάνωσης της ασφαλείας υψηλών προσώπων και δη των κορυφαίων κυβερνητικών. Ουδείς κινδυνεύει, αυτό είναι βέβαιο.

Η πρόσφατη υποβάθμιση όμως του υπουργού επικρατείας, με την ανάδειξη και δεύτερου υπουργού επικρατείας, γεγονός που δεν υπήρξε ούτε στην Σοβιετική Ένωση, δηλαδή δύο υπουργοί επικρατείας σε μία χώρα, αποτελεί ένα χάπι που πρέπει να χρυσωθεί.

Προκειμένου λοιπόν ο κύριος Γεραπετρίτης να λυτρωθεί από αυτόν τον εξευτελισμό, είναι βέβαιον ότι θα αποδεχτεί τυχόν πρόταση να αναλάβει το καίριο υπουργείο προστασίας του πολίτη, μαζί με την διασφάλιση ότι ο διαγωνισμός θα κυλήσει ομαλά και σύμφωνα με τις επιθυμίες συγκεκριμένου κέντρου του Μεγάρου Μαξίμου.

Θα αναρωτηθείτε και με το δίκιο σας, ποιος παράφρονας θα τοποθετούσε έναν απόλυτα αποτυχημένο υπουργό όπως τον νυν υπουργό επικρατείας, στο υπουργείο από το οποίο εξαρτάται η ζωή, η ασφάλεια και η ευμάρεια των Ελλήνων πολιτών;

Και όμως, μπορεί πίσω από αυτές τις διαρροές, να κρύβεται ένα σατανικό σχέδιο του πρωθυπουργού, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις ροές παράνομων μεταναστών που πρόκειται να απειλήσουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα σύνορα μας, λόγω των εξελίξεων στο Αφγανιστάν.

Με υπουργό προστασίας του πολίτη τον Γιώργο Γεραπετρίτη, είναι βέβαιον ότι ουδείς Αφγανός θα θελήσει να πάρει άσυλο στη χώρα μας. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να συνωστίζονται οι Έλληνες στα αεροδρόμια με προορισμό την Καμπούλ για την προσωπική τους ασφάλεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This